- 4 Temmuz 2010
- 756
- 1.024
Canım benim eşim de çok kıskançtır.ilk hamileliğimde illa bayan doktora gideceksin demişti.doğumda doktor geç kaldı vs.problemler yaşadım.2. de sen bana karışma dedim.herkesin çok memnun olduğu bir erkek doktora gittim,hala da kadın doğumcum odur.çok severim,çok ta memnunum.bu ameliyatta da ilk başta görüşmeye giderken çok gerildi.beni de gerdi:)ama muayeneye onu da soktum.doktorun ne kadar profesyonelce yaklaştığını gördü.doktorumu sevdi.şimdi o da çok rahat:)şu anki problemimiz de giyim konusunda.artık bol şeyler giyecekmişim:))FAZLANAZLI sorma yahu ben şimdiye kadar böyle bir kıskançlığını görmemiştim ne zamanki dr gençmiş utanırım dedim, sonrada tlf da dr la konuştum çok sevdim dedim o an onun kıskançlığı ortaya çıktı. Onun dr u görmemesi demek hastane ortamına gelmemesi ve benim yalnız kalmam demek.. Dr bi arkadaşımın arkadaşı tanıdık fiyatta yardımcı olacak. Şimdi bayan dr bul diyor erkek arkadaşım ama ozaman da fiyat beni aşacak bakalım bi muayeneye gideyim de ozaman belli olacak