Son 10 kilo yolculuğum

ben de katılmıştım gruplara 3-4 yıl önce. ama unuttum kuralları
o zaman plan yapalım canım. resimleri atalım. kendimize tartı günü belirleyelim. her gün yediğimiz içtiğimiz şeylerin listesini paylaşalım.

nasıl yapalım
pazartesi zaten bi kesin tartılalım
bi de cuma

ama yürüme adım günlerini nasıl yapalım bilemedim

nasıl yapalım
pazartesi zaten bi kesin tartılalım
bi de cuma

ama yürüme adım günlerini nasıl yapalım bilemedim

günlük 8 bin adımı çekip koyalım canım. ya da ip atladıysak onu yazalım. günlük yemek, spor bilgilerini yazıp koyalım.

günlük 8 bin adımı çekip koyalım canım. ya da ip atladıysak onu yazalım. günlük yemek, spor bilgilerini yazıp koyalım.
tamam bence her gün bilgi verelim.
şimdi ben bugünden başlıyorum yediklerimi not alıcam akşama ya da sabah hemen yazarım.
yürümeye yarın başlıyorum bu arada
bir de yarın kilomu da çekip atarım ondan sonra her pazartesi başlarız raporlamaya

tamamdır canım. her gün girip yazalım. ben ip atlamaya başlayacağım bugün. yediklerimi de yazıyorum.

günaydınnn
dün yediklerimi yazarak başlıyorum
sabah 08.30 1,5 dilim patatesli börek :) (bundan sonra diyet yapnmaya karar verdim)
kahve
öğlen : 14:00 4 ızgara köfte ve salata ekmek yok
1 türk kahvesi
akşam 20:00 2 kaşık salata yeşillik (eşiminkinden altım 2 çatal), bir kibrit kurusu kadar eski kaşar, 4 tane kuru kayısı.
Su: anca 1LT içmişimdir.

gayet güzel bir gün geçirmişsin canım.

sabah 9:30
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
domates salatalık

öğlen 12:30
5 yk mantarlı tavuk sote
4 yk pilav

akşam 18:00
1 tabak patatesli sulu köfte

dün kötü bir gündü benim için. iştah kontrolü yapmaya çalıştım açıkçası. bugün daha kontrollü gideceğim.

yoo kötü değil bence yaa
benim için de aşırı kötü bir gündü
ama neyse yine de bozmadım, dedim artık bahanelere sığınmayacağım
yine de bugün yürümek için akıllı saatimi alacaktım ama hiç takatim kalmamıştı maalesef

teşekkür ederim :)
ya aslında benim sıkıntım ekmek ve tatlı ekmek tüketmediğim zaman midem bulanıyor. çok çay içtiğim için çayın yanına bir şeyler arıyorum. ama 1 haftadır düzelttim bu durumu bir nebze. ip atlamaya başlıyorum yarın bakalım.

ben de kahvaltıda ekmeksiz asla yapamam
tansiyonum genel olarak çok düşük ve ekmek yemezsem, kepek buğday türü hiç önemli değil, tansiyonum yerlerde geziyorum. o nedenle sabah 2 dilim ekmeğim muhakkak olur.

ben de kahvaltıda ekmeksiz asla yapamam
tansiyonum genel olarak çok düşük ve ekmek yemezsem, kepek buğday türü hiç önemli değil, tansiyonum yerlerde geziyorum. o nedenle sabah 2 dilim ekmeğim muhakkak olur.
senle ben aynıyız.

gülsüm hanım nerelerdesiniz
sabah: beyaz peynirli tost
sütlü kahve
öğlen: 2YK pilav- 3-4YK kuru fasülye ayran yeşillikli salata
akşam üstü: 3 tane susamlı çubuk kraker yedim çok acıktım sütlü kahve
akşam da tavuklu salata 1 dilim ekmek
su 1,5 tl menüm bu
çok azimliyim ekmeklerim activalarım hazır
yeşilliklerim yıkandı dolapta
yarından itibaren 8bin adımlar başlasın -inşallahhh-
suyu da bugün arttırıcam

harika ilerliyorsun canım. ben dün öğlene kadar çok iyi gittim. sonra oğlanın patates kızartmasından tırtıkladım.
bugün ben de sağlam gideceğim inşallah pazartesiye eksiyi göreceğim. ip atlamaya başlıyorum ben de

kahvaltı 9:30
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin

öğlen 13:30
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
maydanoz-domates
2 zeytin
2 ceviz

akşam 19:00
3 yk nohut yemeği
3 köfte
2 dilim ekmek
9-10 parça patates kızartması

menülerimi önceden yapıp ona uyum sağlayayım diyorum. belki öyle daha disiplinli giderim. bugün başlayayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…