Son 10 kg için

Öğlen yarım dilim börek 1 küçğk dolma 1 küçük kase aşure şekersiz çay akşam yemeği yok şimdi çay içiyoruz yine bi kaç çekirdek yedim

@oslew biz tilyaya devam sona doğru benimde midem bulanıyo acı gelmeye başladı artık 15 gün oldu bi 15 gün daha içip bırakcaz zaten

Akşam çorba az makarna bugün çok karıştı naptım belli değil yarın devam :)

Ben anladım ki benim doyma yetim yok bugün resmen öküz gibi yedim mal miyim neyim sanki kıtlık çıkacak ne yesem kar ama yarın tekrar başlıcam tartıya kadar telafi edecem

2-3 kilo verdik diye saldık kendimizi hedefler şaştı yarın düzene giricem tekrar ben aşurenin bile hepsini dağıttım ki çok severim 1 kase yedim bugün tamam başka yok artık şu 7li rakamlara kadar kaçamak yapmıcam

Eşim bu sabah tarıldı iki haftada 3.900 vermiş maşallah

Bende adet oluyorum bu yeme isteği ve şişkinlik hissi ondan sanırım yani umarım ondandır :))

Öykünün kalan yarım omleti peynir yarım dilim ekmek çay kahvaltı

Haftasonu bi değişikti benim de :/ aslında çok az yedim ama kötü şeylerden yedim. Akşam yemeği yemedim iki gün de ama aburcuburla öğün geçirdim
Bugün de daha kahvaltı yapmadım azadın artığı cicibebe karışımını yedim al sana kalori
Bakalım Çarşamba ne olacak. Bi de galiba grip oluyorum

Kahvaltim bir dlim süzme peynir bi dilim kasar bir dilim dana jambon 3 zeytin bi dlim kepek ekmeği bi bardak cay malesefki şekerli smdide ara öğün yeşil cay

Öğle yemeği yicem bende şimdi yoğrt salatalık kanepeleri yıkadım halı yıkamayla canım çıktı

Ben de dün akşam düdüklüde tavuk yapmıştım kendi yağı ve suyuyla hafif bişey. Akşam yemek yemedim ama şimdi kahvaltı ve öğle yemeği birleştirip üç parça tavuk yedim

Aay yoğrttan vazgeçtim yemek yaptım sulu köfte iki minik köfte ve 3 parça oatates yedim şimdi de tilya mı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…