- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Ben de öğlen kaöırdım kendime kızdım akşam yemedinBen akşam kaçırdım yazmıyorumkendime küstüm
keşke bizim ev de müsait olsaBu ip atlama isini arkadaşım soktu kafama 20 dakika atlaynca bir saat koşmuş gbi oluyomusssn ve acayip kalori harciyomussn. Haftada iki kilo vermiş arkadaş diyet yapmaya bile gerek kalmiyomus. Bnde sayacli ip vardi 50 yaptm biraktm ama yapiliyo hergun 50 50 arttrcam
Valla ev de müsait olsa ben yine bişey bulurdum ya spor Diyince tüylerim diken diken oluyor:/keşke bizim ev de müsait olsa
Koridorda fln fayans olan yerde yapamazmisnkeşke bizim ev de müsait olsa
Off ya onu hc sorma bikc gün yurudm birktm iste yapamiyorm. İnsllh bnu yaparmValla ev de müsait olsa ben yine bişey bulurdum ya spor Diyince tüylerim diken diken oluyor:/
bilmiyorum ki alt kata inmez mi ki ses sonuçta baya bi efor var bi deneyebilirim gerçi komşu çıkarsa da mira zıplıyor derimKoridorda fln fayans olan yerde yapamazmisn
Taşındık ya ondan geliyolar hayırlı olsunayahu ne kadar çok misafiriniz geliyor ben olsam evde yokum derim
Benim allt katta kv var kesin beyül yapıyo zannederlerbilmiyorum ki alt kata inmez mi ki ses sonuçta baya bi efor var bi deneyebilirim gerçi komşu çıkarsa da mira zıplıyor derim
he doğru o zaman ben hiç taşınmiyimTaşındık ya ondan geliyolar hayırlı olsuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?