Son 10 kg için

Gunaydn güne erken başladım kizm uyandi 6da sut verdim tekrar uyudu benim uykum kacti busefer. Blkonda camasrlari topluyodm hafif yağmur yagmis gece islanmislar unutmusum onlari disarda. Aklima ip atlamak geldi 50tane atladm şuan acayip dinc oldu vucudm. O an iyiki ESM gelmedi terasa karsmda hc ev yok avantajliym bundan snra hergun atlicm çok zevkli

Kahvaltimda kepekli sandviç cay. Bugünlerde hep ayak ustu kahvalti yapiyorm

Bugün herkes yatarken aç olduğunu hissetsin yarın tartıda ağlamayalım sonra :)

Bu ip atlama isini arkadaşım soktu kafama 20 dakika atlaynca bir saat koşmuş gbi oluyomusssn ve acayip kalori harciyomussn. Haftada iki kilo vermiş arkadaş diyet yapmaya bile gerek kalmiyomus. Bnde sayacli ip vardi 50 yaptm biraktm ama yapiliyo hergun 50 50 arttrcam

keşke bizim ev de müsait olsa

Limonlu su
Omlet domates biber peynir 1 dilim ekmek
Öykü uyuyunca yürücem bi de bakalım yarınne olacak tartı

öğle yemeği bir tabak nohut ve tel şehriye çorbası
yarın tartıdan hiç bişi beklemiyorum çünkü hala regl olmasamda şişliğim giderek artıyo

Kahvaltıyı geç yaptım az omlet bir kaçtane de patates kızartması 1 dilim ekmek ama kahvaltıdan önce ve sonra yürüdüm bir saat kadar

Bende mandalina yedim ara öğlen için çorba içicem üşüyorum çok hasta olucam sanırım

Ara öğün bi bardak tarçınlı süt 3 kayısı 2 incir kurusu.
Öğle için de dünden kalan zeytinyağlı kabaklı tavuk sote.
@oslew geçmiş oksun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…