Son 10 kg için

Bende limonlı suyumu içtim
Kahvaltı az omlet 1 dilim ekmek peynir yarım salatalık
Ara yarım muz
Öğlen kereviz yeneği 1 dilim ekmek

Ben sabah kelleogs yiyince yumurta peynir salatalık üçlüsünü öğle yemeği niyetine yedim yanında da tilya kürü

yeşil çayımı içtim iki tane de etiform bisküvi yedim içim kıyılmıştı haftasonundan sonra feci acıkıyorum bir de regl olucam ya tatlı krizim geliyor sormayın

Aslında hafta sonu da abartmadım. Evet reglyim ama o şişlik tartıya da yansıt mı ki ya :/ bi de Nasıl atılır ödem :/
tartıya yansımaz olur mu canım elbette yansır bol bol su içip tuzlu şeyler yemezsen ii olur diye biliyorum bide ben maydanoz kaynatıp içerdim rezene de ii geliyor

Aksama kurufasulye pilav yaptm . esimi aradm 7de gelicm dedi.dayanamadim pilav ustu kuru yaptm yedim kurt gbi acikmism gunlerdr AC geziyomusm offf nye yaptm bunu niyeee çarşamba gnu tartiya hc cikmiyim ben. Neyseki erken yaptım bu hatayi Yatana kdr bisey yok bana dukkani kapattmm

Bende akşam yemeği peynir ekmek yedim :) eve gelince yemek yoktu bugün böyle

Benim akşam yemeği çorba ıspanaktı ama çaya misafirm vardı malesef yine hamurişi yedim yarında misafir var kafayı yicem bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…