- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl dönemi falan mı ödem vardır bi günlük ödem atıcı bişey yapsanEee kızlar ben kg almışım yahu basıl iş bu :/
haftasonundan sonra oluyo öyle bi almamışsındır biraz az yersen bgn düzelir gibiEee kızlar ben kg almışım yahu basıl iş bu :/
Adet oldm demistn sanirm CNm sisliktr o adetn btnce duzeliyoEee kızlar ben kg almışım yahu basıl iş bu :/
Regl dönemi falan mı ödem vardır bi günlük ödem atıcı bişey yapsan
haftasonundan sonra oluyo öyle bi almamışsındır biraz az yersen bgn düzelir gibi
Aslında hafta sonu da abartmadım. Evet reglyim ama o şişlik tartıya da yansıt mı ki ya :/ bi de Nasıl atılır ödem :/Adet oldm demistn sanirm CNm sisliktr o adetn btnce duzeliyo
tartıya yansımaz olur mu canım elbette yansır bol bol su içip tuzlu şeyler yemezsen ii olur diye biliyorum bide ben maydanoz kaynatıp içerdim rezene de ii geliyorAslında hafta sonu da abartmadım. Evet reglyim ama o şişlik tartıya da yansıt mı ki ya :/ bi de Nasıl atılır ödem :/
Biz ilk regliyi beraber olduk ama ben başka olmadimyine düzelmedi galibatartıya yansımaz olur mu canım elbette yansır bol bol su içip tuzlu şeyler yemezsen ii olur diye biliyorum bide ben maydanoz kaynatıp içerdim rezene de ii geliyor
Belki ilk oluş ondandır Canım benim arkadasım bi oldu bi kaç ay sonra bi daa oldu sonra bir iki ay sonra oldu öyle düzene girdiBiz ilk regliyi beraber olduk ama ben başka olmadimyine düzelmedi galiba
yahu ne kadar çok misafiriniz geliyor ben olsam evde yokum derimBenim akşam yemeği çorba ıspanaktı ama çaya misafirm vardı malesef yine hamurişi yedim yarında misafir var kafayı yicem bu gidişle