Son 10 kg için

Burdaym ama yazamiyorm dunku hirayla yasadklarmiz falan bugn butn gun hirayla oynadik. Bide int paketm btti yne. Pek online olamiyorm. Cokta kacamak yapiyorum yazsam ne faydasi var:)
Ama devam diyete

Sabh kahvaltisi
Az bazlama arasinda kasar
İki cerry domates yarm salatalik
Besi biryerde cay

Ara
Sutlac

Oglen
Meksika soslu iki kasik makarna
Bir kasik yogurt

Aksam birazdan yicem
Manti

Gecmis olsun canim havadandir bende üşüyorum ellerim ayaklarim buz gibi
O bende de var arada da sıcak basıyo valla evi de götürüyolar bildiğin temizlik yapmam lazım zorla kaldırıyom totoyu akşam konuştuk daha sevgili kocacığım toplu temiz ev istiyomuş hiçbişey yapmamışın dicek :)

Aman bosver yaparsin kendini iyi hissedince benim cok sey yapasim var ama yapamiyorum bir turlu:)

Sabah çok yedim hiç yazmayim.
Sabah çok yedim diye öğle yemedim
Aksamada türlü yaptım.birazdan yiycem bir bardak ayranla

Ay bu kandil simitleri beni bitirdi bi de 4 paket almış yaa
Öğlende 4-5 tane yedim galiba
Şimdi de 2 poğça yedim
Su içemedim bugün nerdeyse hiç akşama da suya yüklenirim artık

Aman bosver yaparsin kendini iyi hissedince benim cok sey yapasim var ama yapamiyorum bir turlu:)
Mutfağa girdim buzdolabını falan boşalttım temizledim koridoru sildim belim koptu vileda çok ıslak bırakıyo bezle sildim yerleri iyi spor oldu yarında salonla yatak odasını yaparım bi de banyo var ayyhh ondan sonra mutfak kirlenir dön başa :)

Ev isi nankordur canim ne kadar yaparsan yap yine ayni oluyor

Kayinvaldem yaprak sarması getirmiş on tane den biraz fazlaydı tabakta heralde.altı yedi tanesini yedim bende sanirim.yemeşeydim iyi olacaktı.akşam yemegimi altıda yedim açlıktan ölüyorum şu an.sabah bi kez daha tartilcam bakalim kaç gelicem yarın. Artık sürekli tartiliyorum nedense önceden haftada bir tartilirdim. Az çıkarsa kilom buraya tartı Resmimi atarım yine

Bende yarın sabah inş asılıcam şu koşu bandını da açayım tekrar olmuyo böyle hava kötü diye iki gündür dışarıda çıkmıyoz sayıyorum yerimde
Sabahtan öyküyü kv postalayıp temizliği bitireyim ondan sonra yürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…