Burdayım ben ama hiç keyfim yok regl den mi hoş bitti gibi o da
Gecmis olsun canim havadandir bende üşüyorum ellerim ayaklarim buz gibiBurdayım ben ama hiç keyfim yok regl den mi hoş bitti gibi o da
Havadan mı anlamadım
Dün başım dönüyodu bugün bi ağrı var felaket gözlerim kapanıyo yatıp uyuyasım var
O bende de var arada da sıcak basıyo valla evi de götürüyolar bildiğin temizlik yapmam lazım zorla kaldırıyom totoyu akşam konuştuk daha sevgili kocacığım toplu temiz ev istiyomuş hiçbişey yapmamışın dicek :)Gecmis olsun canim havadandir bende üşüyorum ellerim ayaklarim buz gibi
Aman bosver yaparsin kendini iyi hissedince benim cok sey yapasim var ama yapamiyorum bir turlu:)O bende de var arada da sıcak basıyo valla evi de götürüyolar bildiğin temizlik yapmam lazım zorla kaldırıyom totoyu akşam konuştuk daha sevgili kocacığım toplu temiz ev istiyomuş hiçbişey yapmamışın dicek :)
Mutfağa girdim buzdolabını falan boşalttım temizledim koridoru sildim belim koptu vileda çok ıslak bırakıyo bezle sildim yerleri iyi spor oldu yarında salonla yatak odasını yaparım bi de banyo var ayyhh ondan sonra mutfak kirlenir dön başa :)Aman bosver yaparsin kendini iyi hissedince benim cok sey yapasim var ama yapamiyorum bir turlu:)
Ev isi nankordur canim ne kadar yaparsan yap yine ayni oluyorMutfağa girdim buzdolabını falan boşalttım temizledim koridoru sildim belim koptu vileda çok ıslak bırakıyo bezle sildim yerleri iyi spor oldu yarında salonla yatak odasını yaparım bi de banyo var ayyhh ondan sonra mutfak kirlenir dön başa :)
Bişi olmaz yemesen üzülür sonra oğlunAyy bende dogum gunu pastasindan bir dilimi yuttum valla cook pismanim
Benimde canim tatli istiyordu zaten bahane oldu fotolarda bende fark gordunmu canim zayiflamismiyimBişi olmaz yemesen üzülür sonra oğlun
Hem böyle kaçamaklara göz yumucaz
Bence zaten zayıftın :)Benimde canim tatli istiyordu zaten bahane oldu fotolarda bende fark gordunmu canim zayiflamismiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?