Sagol canim kisin yanak yapmistim onlar gitti gobegimde kuculdu birazBence zaten zayıftın :)
Ay bi şişko benim ve hiç bişey yapmıyorum
Ama sende de eskiye gore cok fark var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim kisin yanak yapmistim onlar gitti gobegimde kuculdu birazBence zaten zayıftın :)
Ay bi şişko benim ve hiç bişey yapmıyorum
Fark var bende kıyafetlerden anlıyorum ama kaldım bi gazlamam lazım şöyle 70 görsem bi rahatlıcam biraz inş o da olur bakalımSagol canim kisin yanak yapmistim onlar gitti gobegimde kuculdu biraz
Ama sende de eskiye gore cok fark var
Olur canim insallah yaz da geliyor daha kolay kilo veriliyorFark var bende kıyafetlerden anlıyorum ama kaldım bi gazlamam lazım şöyle 70 görsem bi rahatlıcam biraz inş o da olur bakalım
İnş bakalım yarın harekete geçeyim ben kendi kendimi dürtmezsem olmaz :)Olur canim insallah yaz da geliyor daha kolay kilo veriliyor
Disari cikamazsan kosu bandinda yurursun bende aksattim iyice evde de cok yoruluyorum halim kalmiyor ama bir sure bende yuruyus yapsam iyi olacakİnş bakalım yarın harekete geçeyim ben kendi kendimi dürtmezsem olmaz :)
Bi gaza geldin :) darısı başıma :)Bugünlerde motivasyonum çok mu iyi ne :))
Aynen vitesi beşe aldım gidiyorum:)inşallah r ye almam tekrardan:))))Bi gaza geldin :) darısı başıma :)