Son 10 kg için

Ya bu sabahta 66.4 çıktım şaka gibi su içmeyi ihmal ediyorum sanırım ondan düşemiyorum hiç

Kızlar acaba ılık limonlu sirkeli su mu içsem etkili olur mu
Evde chia var goji var lifalif var tilya malzemesi var ama benim canım hiiiiç istemiyo

Kızlar acaba ılık limonlu sirkeli su mu içsem etkili olur mu
Evde chia var goji var lifalif var tilya malzemesi var ama benim canım hiiiiç istemiyo
Canim sabah ac karna limonlu su zayiflatiyormus ben birkac gun icip biraktim ama seneler once elma sirkeli balli sicak su icmistim bir sure o zaman kilo vermistim ama simdi icemiyorum midem bulaniyor

Artık ara mı dersiniz öğle yemeği mi bilmem ama 2 kandil simiti yanında sade maden suyu

Eklentiler

• image.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 29
Çilek chia dondurma karıştırdım bakalım tok tutacak mı
35 tane mekik çektim

Eklentiler

• image.jpeg
    45,8 KB · Görüntüleme: 37
Yanında da bi parça ekmek, pide almışlar yine

Eklentiler

• image.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 30
Of bende tuttum kendimi tüm gün eşim geç geldi gelirken kandil simiti almış tazecikti 3 tane yedim yanında yeşilçay

Sabah
İki tane haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Yoğurtlu makarna bi tabak
Ara
Az şekerli Nescafe
Aksam
Et kavurma
İki yemek kasigi pilav
Ayran
Bi saat önce de sekersiz çayın yanında iki tane rulo kat yedim.

Benim temizlik tam bitmedi ama daraldim artık kaç gündür evdeki bu tantanadan.yarın kızımın sınıfından bi arkadas kahvaltıya çağırdı ona gidecem ise gücü bırakıp. İnşallah çok kacirmam yemeyi.sabah tartı iyi gibiydi biraz bi eksilme gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…