Son 10 kg için

Kizlar zayifladigimi hissediyorum belim inceldi gobegim kuculdu kisin esofmanim tam oluyordu gobegim cikiyordu esofmandan simdi ayni esofman ustumde bol geliyor belimde donuyor kisin 65 leri gormustum esifmanimin lastigi gevsemis olamaz demi

Kizlar zayifladigimi hissediyorum belim inceldi gobegim kuculdu kisin esofmanim tam oluyordu gobegim cikiyordu esofmandan simdi ayni esofman ustumde bol geliyor belimde donuyor kisin 65 leri gormustum esifmanimin lastigi gevsemis olamaz demi
Regl den dolayi arti gördüm bugün ben ama bende hissediyorum zayifladigimi. göbeğim gerçekten küçüldü günlük giydigim pantolonda nda belli benim de.seninde esofmanın lastiği değildir canım gevseyen:)) sen incelmeye baslamissindir emin ol.ekmeği bile azaltmak insanı hafifletiyo.

Regl cok etkiliyor canim ben oyleydim moralim bozulmustu veremiyorum diye 100 gram bile eksi gormuyordum benim bitti reglim cumartesi gunu dunde eksi gormustum bugunde sende bitince eksi gorursun
Maşallah bu sabah bi @yaz yagmuru eksi görmüş bakalım bu hafta daha dikkatli olcam
canim sen de spora basladin haftaya fark eder mutlaka bende bu hafta baslayacagim yine yuruyuse az kaldi hedef kiloma yavas gidiyor insallah kalici olur verdigim kilolar verdikten sonra bir de sabitlersem iyi olacak

Ya evde o kadar çok iş varki şu anda kombi takiliyo dün mutfak duvarı yıkıldı her yer toz.eşimle dun gece bire kadar balkonu duvar kagidiyla kapladik her yer silinecek haftasonu pimapen takılacak inşallah bu kadar işe bu kadar kosturmaya karşılık bi iki kilo veririm.

Bende sorcaktim ne yaptiniz diye zor oluyor ama sonrasi guzel olacak canim

Bende sorcaktim ne yaptiniz diye zor oluyor ama sonrasi guzel olacak canim
Evet canım mutfağım güzel oldu ne buyuk nede çok kucuktu mutfak ama balkonla birleşince kocaman bişey oldu çok hoşuma gitti bu hali. Sanada çok teşekkür ederim ayrıca pimapen işleri geç oluyomus gerçekten de birazdaha ölçü aldirmasak bayaa bekliycekmisiz.senin uyarinla sipariş verdik o bile on günü geçiyo cumartesi takılacak.mutfak şu anda halka açık bizim:)))icerisi heryerden görünüyo takilmadigi için :)))

İnşallah canım ya ben 64.1 e kadar düşmüştüm ama sabitleyemedim hemen çıktım yukarı bakalım yine inerm inşallah

Kolay gelsin canm biyer yapiliyo butn heryer batiyo malesef bide.

ne demek canim esime de is geliyor hemen yetismesi gerekiyor diye o da hizlandirmaya calisiyor ama elinde olmayan nedenlerden dolayi sezonda gecikmeli oluyor isler hem musteri zor durumda kaliyor hem esim stres yapiyor boyle gorunce soyleyeyim dedim eminim cok guzel olur benim evimin mutfagi cok kucuk ve icte kaliyor kucuk bir cam var sadece ben hic sevmiyorum mutfagimi bir misafir gelince tabaklari nereye koycagimi bardaklari nereye koyacagimi sasiriyorum kocaman eve kibrit kutusu kadar mutfak yapmislar insallah bir dahaki evimin mutfagi buyuk olur oyle secmeye caliscam ama nasip artik Allah rast getirir insallah

Oglen
Az sekerli turk kahvesi
Bir dilim sambali
Aksam
İki kasik etli bezelyeli canak enginar
İki kasik yogurtlu makarna

İnşallah canım mutfagi en guzelinden bi ev nasip etsin Rabbim.

Sabah öylesine atistirdim. peynir zeytin falan.
Öğlen Kıymalı pide bir bardak ayran
Aksam yemek yok kombi işi yeni bittiği için. Çocuklar tost yedi bende bi bardak ayran içtim onunla da aksami kapattım. Zaten istahimda yok

Menuyu yazmicam sapittim yne.
Fazlam var hala spor yapamiyorm resmen bingil bingl sallaniyo heryerim smdide.
Ben yne ski diyet sporla.birlikte devam edicem. Saldm cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…