• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

bende en çok koruma kısmından çekiniyodum ama istediğin kiloya gelip bir ay fln aynı kalabilirsen sonra çok oynamıyo ben şimdi 48.5-49 arası oynuyorum en fazla bi gün yiyosam ertesi gün dikkat ediyorum bi öğün yiyosam sonrakilerde dikkat ediyorum ve yürüyüşler tam gaz devam

Ben dün 76.6
Bugün 77.1

Ve öyle bir ruh hali içindeyim ki bütün gün uyusam doymam çok pis bişi :)

20160425_105822.jpg kahvaltı. Sanırım başardım resim yüklemeyi.

Esim eve geldi kahvalti ypmak icn elinde dort tane posetle. Bi actim her posette 10 tllik yani toplam 40 tllik 8 porsiyon kiymali patatesli borekler. Ben sok oldm dedm bune hepsni yicez smdi dedi sakasina :) snra anlatti durumu. Esim sofore 4 tane kir pidesi al demis soforde tamamen alakasiz anlamis ve bunlari alip getrmis. Cok guldum bikac parca yedm oglen yemem artk bunlari napcm blmiyorum

Eki Görüntüle 1820408 kahvaltı. Sanırım başardım resim yüklemeyi.
ooo kimler gelmiş

Esim eve geldi kahvalti ypmak icn elinde dort tane posetle. Bi actim her posette 10 tllik yani toplam 40 tllik 8 porsiyon kiymali patatesli borekler. Ben sok oldm dedm bune hepsni yicez smdi dedi sakasina :) snra anlatti durumu. Esim sofore 4 tane kir pidesi al demis soforde tamamen alakasiz anlamis ve bunlari alip getrmis. Cok guldum bikac parca yedm oglen yemem artk bunlari napcm blmiyorum
porsiyonluk ayırıp direk buzluğa :)

Benimde hafif gelmeye başladı reglim kızlar çok şükür bu ay baş ağrısı yapmadı pek hafif oldu bir gün sadece birazdan koşu bandında yuruyecegim hareket edince daha çok geliyor kanamam tamamen sökulur inşallah rahatlarim gobegim hamile gibi oldu resmen

Kızlar bu defa 40 dk yurudum 3.367 km 110 calori 15 mekik ve inanılmaz terledim hızlı yurudugum için iç camasirlarima kadar sırılsıklam oldum:))

Bende başladım bugün tekrar tartı günler pazartrsi mi artık anlayamadım

Sabah beri çok şükür tuttum kendimi 30 dk da eliptik yaptım akşamdan itibaren resim yüklemeye başlarım bende

Back