Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ağlıcam yok yine dünkü ağrı felakettidarısı başıma benimde bugün çok lekelenme oldu sanırım yarın olcam
Bende de yok daha spiralin bu olayını hiç sevmiyorum karnım sisti iyice olamayınca insanı gergin sinirli de yapıyor off yaay ağlıcam yok yine dünkü ağrı felaketti
ooo kimler gelmişEki Görüntüle 1820408 kahvaltı. Sanırım başardım resim yüklemeyi.
porsiyonluk ayırıp direk buzluğa :)Esim eve geldi kahvalti ypmak icn elinde dort tane posetle. Bi actim her posette 10 tllik yani toplam 40 tllik 8 porsiyon kiymali patatesli borekler. Ben sok oldm dedm bune hepsni yicez smdi dedi sakasina :) snra anlatti durumu. Esim sofore 4 tane kir pidesi al demis soforde tamamen alakasiz anlamis ve bunlari alip getrmis. Cok guldum bikac parca yedm oglen yemem artk bunlari napcm blmiyorum
Aslında burdayım hep :)ama bi düzen tutturamiyorum bu ara sabah öğle akşam diye. Ama az yiyorum düzensiz olsada.abur cubur yemeyide bayaa kestim.ooo kimler gelmiş
porsiyonluk ayırıp direk buzluğa :)