Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir mesaj mı vermek istiyorsun yıksa bana çıktını mı düşünüyorsun :)Buarada @oslew lcw de anne kiz tsirtler var cok guzeller gormusken seni soyliym dedm :)
ayyy bende olcam bugün galiba fenayımRegl kabusu geldi yine :/
Senle günlerimiz aynı zatenbir mesaj mı vermek istiyorsun yıksa bana çıktını mı düşünüyorsun :)
ayyy bende olcam bugün galiba fenayım
yok ya oylesne syledm:)bir mesaj mı vermek istiyorsun yıksa bana çıktını mı düşünüyorsun :)
ayyy bende olcam bugün galiba fenayım
bnde oldum dun :)Ve olmuşum hepiniz aynı güne çektik maşallah
Babası fişekleniştir kızıAksam yemegim bir eti cin hira zorla yedirdi kafama vura vura ye diye diye :)
darısı başıma benimde bugün çok lekelenme oldu sanırım yarın olcamVe olmuşum hepiniz aynı güne çektik maşallah
Emzirdiğini söyledin mi canım dokunmasın eceyeEki Görüntüle 1819881 bu çay kizlar
Unuttum canım söylemedim benimde sonra aklıma geldi dokunurmu acaba bilemedim hafta sonu memeyi biraktircam azalttim bayagi emzirmeyi acaba bırakınca mi başlasamEmzirdiğini söyledin mi canım dokunmasın eceye
Bırakınca başla Canım emzirirken en masum bitki çayları bile etkiliyor bebekleri bunun ne olduğunu da tam bilmiyorsun bırakmadan kullanma benceUnuttum canım söylemedim benimde sonra aklıma geldi dokunurmu acaba bilemedim hafta sonu memeyi biraktircam azalttim bayagi emzirmeyi acaba bırakınca mi başlasam
Bırakınca başla Canım emzirirken en masum bitki çayları bile etkiliyor bebekleri bunun ne olduğunu da tam bilmiyorsun bırakmadan kullanma bence
evet kızlar belli olmaz dokunabilir eceye bende emmeyi bırakınca içmeyi dusundum içinde yeşil çay,goji,biberiye,mate,rezene,sinamike falan yazıyordu bagirsaklarini falan bozar Allah korusun@yaz yagmuru
Bencede bıraktır öyle kullan