• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Evet menü

Kahvaltı
Bir ısırık çörek
1.5dilim ekmek
1 sahanda yumurta
5 zeytin peynir domates biber salatalık
2 fincan şekersiz çay

Ara az şekerli türk kahvesi
Yeşilçay 1 muz

Öğle
3 yk kuru fasulye

Ara
4 çilek
1 bardak ayran

Akşam
Fırın patates köfte
3 köfte yarım pattis
3 yk pilav
2 bardak ayran

Ara
Türk kahvesi
Soda

Yarın bakalım regl getiri götürüsü ne olcak
9bin adım parkta spor

Öğlen az şekerli Türk kahvesi
Bir küçük muz
Akşam
Kuşbaşı kaşarlı pide:( ama hep bir buçuk yerdim bugün bir porsiyon yedim
Az şekerli Türk kahvesi
Çok yuruduk bugün esimle pazara markete gittik ece uyuyordu abilerine bıraktık
Sonra ece uyanınca çarşıya çıktık çok yuruduk eceye ayakkabı aldık

Bende küçük paket çiğdem aldım canım neler neler istiyo şu anda aslında canım istemiyo da yiyesim var bakkala gittik kola alcaktım bisküvi falan vazgeçtim çiğdem aldım :KK45:

Kızlar ben bugün aktardan zayıflama çayı aldım goji falan varmış karışık bir caymis içen varmı yeşil çay alacaktim aktar bunu tavsiye etti kahvaltıda normal çay yerine bunu içeceğim eşim kuru yemisciye girmişti karşıda aktar vardı ben gizlice bu çayı alıyordum eşim izin vermiyor böyle zayıflama caylarina falan bir baktım gelmiş yanıma bana bakıyor ya birşey olursa TV de goruyoruz hep dedi bende ya o zaman sismanlamissin deme bana dedim:)))

IMG_20160424_201412.jpg bu çay kizlar

Unuttum canım söylemedim benimde sonra aklıma geldi dokunurmu acaba bilemedim hafta sonu memeyi biraktircam azalttim bayagi emzirmeyi acaba bırakınca mi başlasam
Bırakınca başla Canım emzirirken en masum bitki çayları bile etkiliyor bebekleri bunun ne olduğunu da tam bilmiyorsun bırakmadan kullanma bence

Bırakınca başla Canım emzirirken en masum bitki çayları bile etkiliyor bebekleri bunun ne olduğunu da tam bilmiyorsun bırakmadan kullanma bence

@yaz yagmuru
Bencede bıraktır öyle kullan
evet kızlar belli olmaz dokunabilir eceye bende emmeyi bırakınca içmeyi dusundum içinde yeşil çay,goji,biberiye,mate,rezene,sinamike falan yazıyordu bagirsaklarini falan bozar Allah korusun

Back