- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
sagl cnm :)Afiyet olsun canim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagl cnm :)Afiyet olsun canim:)
Valla yimeden olmaz yazk baklavaya :)Gaziantepten baklava geldi smdi esim arkadasina getirttmis bn smdi nasil yemiyim ikitane yicm smdi aksama yemek yemem dha
Bnde snin gbi yazcam byle dha anlasilir.oluyomusMenüüü
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
1 dilim salçalı ekmek
Domates peynir biber
Ara yeşilçay 1 muz
Öğlen
Yoğurtlu kabak haşlama
2 yk tarhana
Ara
Türk kahvesi
Soda
Ayran
Akşam 18.30
4yk kuru fasulye
3 yk pilav
Cacık
Ara türk kahvesi
Ne yediğini görüyosun en azındanBnde snin gbi yazcam byle dha anlasilir.oluyomus
Bn kalori takibi yapamiyorm mesela ben uc zeytin yiyorm orda 100 gr kalorisi yaziyo derin hesaplar bunlar :))Ne yediğini görüyosun en azından
Fittingodan da kalori takibi yapıyorum
Fittingoya ilk uye oldgmda 77 kiloymusum.smdi gris yaptm. Ekliyim seni orda adn.neNe yediğini görüyosun en azından
Fittingodan da kalori takibi yapıyorum
Yok adette var hatta bazılarında yemek kaşığı tatlı kaşığı ayrı ayrıBn kalori takibi yapamiyorm mesela ben uc zeytin yiyorm orda 100 gr kalorisi yaziyo derin hesaplar bunlar :))
Gönderdim istek doğrudur heraldeFittingoya ilk uye oldgmda 77 kiloymusum.smdi gris yaptm. Ekliyim seni orda adn.ne
gdemezsinnnn burdan bnde sirf szi birakmamak icn burdaym.Siz daha takılın kızlar burada ben 60,4 oldum
Kızım bi gittim iki günde -1,6 gördüm yahu :)) burda mehter takımı gibi iki ileri bir geri aylardır aynı kg dayızgdemezsinnnn burdan bnde sirf szi birakmamak icn burdaym.
Kendi iradesizliğiniz bi uyamadınız gitti kilonuz az diye takılıyonuz işte :)Kızım bi gittim iki günde -1,6 gördüm yahu :)) burda mehter takımı gibi iki ileri bir geri aylardır aynı kg dayız
Kaldı şurda beş kg onu da bir aya verir çıkarım ben bu iştem arkadaşKendi iradesizliğiniz bi uyamadınız gitti kilonuz az diye takılıyonuz işte :)
Bak pazartesiden beri -1.1 oldu benimde
Ayrıca takılmayı kırdınmı tamamdır arkası geliyo