Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende burdayım aslında. Ama iradem sıfır bi türlü adapte olamıyorum.hiç bi yol katedemedim. Off bu kiloları nası verecem bilmiyorum. Bugünlerde kafama takılan olumsuz şeylerde çok.sanırım piskolojim de izin vermiyo diyete. Şu bi kaç günü atlatiyim bakalım o zaman gaza gelirim belki.Kızlar nirdesiniizzz bittimi diyetler
Bende ayniyim canim son gunlerde rejime adapte olamiyorum bazen az yiyiyorum bazen normal belli olmuyor ama bir sure kendimi biraz ozgur birakmak istiyorumBende burdayım aslında. Ama iradem sıfır bi türlü adapte olamıyorum.hiç bi yol katedemedim. Off bu kiloları nası verecem bilmiyorum. Bugünlerde kafama takılan olumsuz şeylerde çok.sanırım piskolojim de izin vermiyo diyete. Şu bi kaç günü atlatiyim bakalım o zaman gaza gelirim belki.
@minnakkartal da uğramıyo artık :)@hiraysen seni topikten kovuyorum ya çöp gibi kalmış hala burda.
ben sabitlendim gibi sizi meşgul etmiyim diye gelmiyorum bu hafta regliyim buna rağmen kilom 48.7 maksimum çıktığım da 49.3 oluyo hemen dikkat ediyorum@minnakkartal da uğramıyo artık :)
yaa ayrilamiyorm burdan sizden. Alistm saglkli beslenmeye ama buaralar sapittim yne. Hatta senin bu yazdgni gorunce hemen bi gofreti indirdm mideye. Oglen yengemdeydm yiyemedm bi kahve ictm sadce. Aksama hamsi salata.@hiraysen seni topikten kovuyorum ya çöp gibi kalmış hala burda.
sende evine dnmussun nasiiii belli :)Ara yarım avuç goji bi fincan yeşil çay
Dün altın vuruş yaptım resmen. Dışarıdayken burger yedim akşama da pide yaptırdı babam onu yedik :))) diyorum ya bi kg almışım az bile :)))sende evine dnmussun nasiiii belli :)