- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee pita ya ohh kimbilir kaç dilim ekmekKüçük yuvarlak pide ekmeği içinde dönere tombik diyoruz
suyu arttır canım ödem vardır bu mevsim mahfetti hepimiziYa bide ben davul gibiyim halbuki bi kaç gündü r çok istahsizim ve yemek yemiyorum doğru dürüst
Ben bu hafta saldim kendimi evet yaz geliyor gobegim hala kocaman dun parka bir cift geldi bebekleri vardi ikiz 6-7 aylim civari kadin rus amanin fizigini gorseniz sanki ben dogurmusum ikizleri bir gram gobek yok hatunda gayet fit dal gibi kiskandim vallahi esime soyledim aksam onlar kendine bakiyor dediYaa kızlar şu tatlıları ya sabahtan yiyin yada pazartesi
Hadi artık salmayın kendinizi nisan yarılandı nerdeyse mayıs başlıcaz inceleri giymeye pörtlücek her yer
Senin gibi yırtınmıyodur ev temiz olsun yemek bulaşık topla topla 3 çocuk 1 adam kadına soraydın napıyon diye öyleleri erkekleri çalıştırır evde :)Ben bu hafta saldim kendimi evet yaz geliyor gobegim hala kocaman dun parka bir cift geldi bebekleri vardi ikiz 6-7 aylim civari kadin rus amanin fizigini gorseniz sanki ben dogurmusum ikizleri bir gram gobek yok hatunda gayet fit dal gibi kiskandim vallahi esime soyledim aksam onlar kendine bakiyor dedi
Eminim oyledir ben kendime hic vakit ayiramiyorum ki bugun guya dus alacaktim camasir katladim aman su balkonu temizleyeyim dedim temizledim nevrwsimlerimi yikamistim onlari astim aaa aksam olmus kizartma yapayim derken esim geldi banyo yalan oldu birde gorumceme gittim bu halimle kizartma kokuyordum resmenSenin gibi yırtınmıyodur ev temiz olsun yemek bulaşık topla topla 3 çocuk 1 adam kadına soraydın napıyon diye öyleleri erkekleri çalıştırır evde :)
aynen@yaz yagmuru uzulme cnm turk kadini olmak kaderimizde varmis