• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Sabah klasik kahvaltı
Öğle bi yemek tabagi makarna yanında dört tane salatalık
Akşam yemek yemiycem. Belki bi kaç tane salatalık yerim gene.
He bide sabah kahvaltı dan sonra şekerli Türk kahvesi icmistim

Ya bide ben davul gibiyim halbuki bi kaç gündü r çok istahsizim ve yemek yemiyorum doğru dürüst

Aksam yemegmi saat 3 te yedm patates kofte yemegi firinda. Ve salata yedim
Aksam 8de mgrosa alisverise gittik 3000 adim yapmistm orda smdi geldik eve karnm gurulduyo ama yemicm

Yaa kızlar şu tatlıları ya sabahtan yiyin yada pazartesi

Hadi artık salmayın kendinizi nisan yarılandı nerdeyse mayıs başlıcaz inceleri giymeye pörtlücek her yer
Ben bu hafta saldim kendimi:( evet yaz geliyor gobegim hala kocaman dun parka bir cift geldi bebekleri vardi ikiz 6-7 aylim civari kadin rus amanin fizigini gorseniz sanki ben dogurmusum ikizleri bir gram gobek yok hatunda gayet fit dal gibi kiskandim vallahi esime soyledim aksam onlar kendine bakiyor dedi :KK11:

Ben bu hafta saldim kendimi:KK43: evet yaz geliyor gobegim hala kocaman dun parka bir cift geldi bebekleri vardi ikiz 6-7 aylim civari kadin rus amanin fizigini gorseniz sanki ben dogurmusum ikizleri bir gram gobek yok hatunda gayet fit dal gibi kiskandim vallahi esime soyledim aksam onlar kendine bakiyor dedi :KK11:
Senin gibi yırtınmıyodur ev temiz olsun yemek bulaşık topla topla 3 çocuk 1 adam kadına soraydın napıyon diye öyleleri erkekleri çalıştırır evde :)

Senin gibi yırtınmıyodur ev temiz olsun yemek bulaşık topla topla 3 çocuk 1 adam kadına soraydın napıyon diye öyleleri erkekleri çalıştırır evde :)
Eminim oyledir ben kendime hic vakit ayiramiyorum ki bugun guya dus alacaktim camasir katladim aman su balkonu temizleyeyim dedim temizledim nevrwsimlerimi yikamistim onlari astim aaa aksam olmus kizartma yapayim derken esim geldi banyo yalan oldu birde gorumceme gittim bu halimle kizartma kokuyordum resmen :KK42:

Sulari yariladim ac karnina ve kahvaltim

Eklentiler

• 1460179335473.jpg
    1460179335473.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 44
Günaydın
Kahvaltı
Öykünün yarımdan az omleti
2 yumurtadan lorlu omlet 2 biber

Kolestrol tavan yapcak ama domates falan başlayana kadar yumurta sonra bırakcam

Bi de omleti çırparken elim çatala çarptı havada uçtu çatal çekmece aralıkmış içine :) heryer yumurta oldu onu temizledim sabah sabah
Pazar var bizimde bugün uzun uzun dolaşayım anca :)

Oglen bir greyfurt
Yarim acma
Aksama giremeyeblirm int paketm yne bitti :(
Aksama tavuk sis yapcm menu belli zaten iki tane yerim bde mercimek corbasi

Girmicektm ama esimjn tlfonu yuruttm. Ben cok fena int bagimlisi olmusum ya :(

Saat 4 te bi kase puding yedm oyzden aksam yemeginde corba icmedm bir cop sis yedim bide salata.

Gunaydnn kahvalti saat 10 da yaptm
Biraz peynir bir haslanmis yumurta
Bir dlim ekmek salcali
Yarim dlim ekmek nutellali
Uc bardak cay

Oglen 1 de iki kasik tam bugday makarnasi yogurtlu
Aksam bir saat snra yerm izgara kanat kuzu pirzola salata ekmeksiz br brdak ayran

Back