• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Saat 5 te piknige gittik 7 gbi karisik et ve yarm ekmek salata yemisimdir ve bir bardakta kola :(

Akşam Altı gibi yedim
İki kaşık taze fasulye iki kaşık pilav salata
Eşimin doğum günüydü pasta yaptım ondanda minik bi dilim yedim eşime ayıp olmasın yemedi demesin diye:p:))

Ay bıktım bu rejim mıhabettinden bend ekoruma diye kavtam yok heralde hemen 66 oldum ya sanırım geri dönüyorum

Gunaydinnnn
Kahvalti bir haslanmis yumurta bir dlim su boregi domates biber maydnoz roka
Annemdeym evde kirilan duvarlarn tadilati var alci yapliyo ya bugn ya yarn boyaya baslancak koridor mutfak ve otrma odasi boyancak perdeler yikanip halilar yikamaya verilcek. Ve ben hastaneye gdip tirnak cektrcm. Bukdr is nasil olucak bilmiyorm

Bu sabh kalkinca tartiliyim dedm dunku yediklerm cnku hc normal degildi
Tvalete falan bile grmedm sadece pijamalarmi cikarttm bukez dha sok oldm defalarca tartildm gttm annemdede tartildm 65.300 cktm
Birgunde 300 gram veremem heralde
Ve butn tartilar yaniliyor olamaz
Annmde hasta olcan vucudn alisti kilo kaybediyosn yesende dedi.

Gunaydinnnn
Kahvalti bir haslanmis yumurta bir dlim su boregi domates biber maydnoz roka
Annemdeym evde kirilan duvarlarn tadilati var alci yapliyo ya bugn ya yarn boyaya baslancak koridor mutfak ve otrma odasi boyancak perdeler yikanip halilar yikamaya verilcek. Ve ben hastaneye gdip tirnak cektrcm. Bukdr is nasil olucak bilmiyorm
Kolay gelsin canim

Günaydın gece müthiş bi başağrısı felaketti
Sabah 8 e geliyodu kalktım uyuyamadım kahvaltı yapıp ilaç içeyim dedim
1 tane muz yedim ilaç içtim
Ama kustum sonra başımın ağrısı da geçti uyumuşum tekrar kalktım annem çıkıyodu bekle bizi de dedim onla beraber çıktık 2bin adım atmışım şimdi kahvaltı yapıyorum

2 domates 3 kaşık lor bitane acıbbiber karıştırdım 1 kaşıkta zyağı 1 dilim ekmek le yicem seviyorum böyle IMG_20160405_113705.JPG

arkadaşlar bende 10 kilo vermek istiyorumiki hafta oldu 3 kilo verdim sadece porsiyonlarımı küçülttüm birde haftada 5 gün 1 saat yürüyorum çok faydası var yürüyüşün

Günaydın gece müthiş bi başağrısı felaketti
Sabah 8 e geliyodu kalktım uyuyamadım kahvaltı yapıp ilaç içeyim dedim
1 tane muz yedim ilaç içtim
Ama kustum sonra başımın ağrısı da geçti uyumuşum tekrar kalktım annem çıkıyodu bekle bizi de dedim onla beraber çıktık 2bin adım atmışım şimdi kahvaltı yapıyorum

2 domates 3 kaşık lor bitane acıbbiber karıştırdım 1 kaşıkta zyağı 1 dilim ekmek le yicem seviyorum böyleEki Görüntüle 1808802
Gecmis olsun canim bilirim bas agrisini migren var galiba sende bende de var galiba gercekten cok kotu oluyor tuttumu

kızlar ya 3 aydır diyetteyim 99 dan 85 düştüm
75 olmak istiyorum ama resmen durdu kilo veremiyorum siz bu durumlarda neler yapıyorsunuz

Sabah az yağda sahanda yumurta bi dilim ekmek. Domates peynir çay.
Yigitle 12 ye doğru parka çıktık kosturduk.çıkıp ablasını okuldan aldık iyi yürüdük.dönerken tekrar parka girdik saat iki gibi eve geldik. İyi bi spor oldu bugün.
Öğlen canım hiç yemek istemedi bi Nescafe içtim.

Azadla çıkrık 1 saat gezdik parka dalan gittik 4800 adım olmuş.
Öğle yemeğini şimdi yiyorum. Karışık yağsız tuzsuz çoban salata üzerine light küçük ton balığı ve bi dilim kepek ekmeği

Back