Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canimGunaydinnnn
Kahvalti bir haslanmis yumurta bir dlim su boregi domates biber maydnoz roka
Annemdeym evde kirilan duvarlarn tadilati var alci yapliyo ya bugn ya yarn boyaya baslancak koridor mutfak ve otrma odasi boyancak perdeler yikanip halilar yikamaya verilcek. Ve ben hastaneye gdip tirnak cektrcm. Bukdr is nasil olucak bilmiyorm
Gecmis olsun canim bilirim bas agrisini migren var galiba sende bende de var galiba gercekten cok kotu oluyor tuttumuGünaydın gece müthiş bi başağrısı felaketti
Sabah 8 e geliyodu kalktım uyuyamadım kahvaltı yapıp ilaç içeyim dedim
1 tane muz yedim ilaç içtim
Ama kustum sonra başımın ağrısı da geçti uyumuşum tekrar kalktım annem çıkıyodu bekle bizi de dedim onla beraber çıktık 2bin adım atmışım şimdi kahvaltı yapıyorum
2 domates 3 kaşık lor bitane acıbbiber karıştırdım 1 kaşıkta zyağı 1 dilim ekmek le yicem seviyorum böyleEki Görüntüle 1808802
sagol cnmKolay gelsin canim
Bn ozman sok diyet yaptm yani sabah ogle aksam sadece patates yedm 900 gram gitmisti ogunkızlar ya 3 aydır diyetteyim 99 dan 85 düştüm
75 olmak istiyorum ama resmen durdu kilo veremiyorum siz bu durumlarda neler yapıyorsunuz