• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Evet hic ise yaramadi pazartesiye almak ya bende bu adam oldukca zor zayiflarim kendi yiyiyor yiyiyor kilo almiyor beni de yediriyor ama ben aliyorum ondan sonra yok gobegin cikti yok kilo aldin soyleniyor:KK43:
Kendi zayf tabbi bi de erkekler kolay kilo veriyor

Offf ya bizm aile dostlarimzla gerci dostmu dusmanmi bilemedim :KK62:
Disari ciktk hirayi anneme birakip tatliciya grdik gozum dondu resmen. Bi tarafa donuyorum pastalar bi tarafa donuyorm tatlilar o nasil bi dukkandi hala aklim ordan:)
İki top profiterol yedm busaatte yarmda kerane tatlisi. Mahfoldm ben :(

Offf ya bizm aile dostlarimzla gerci dostmu dusmanmi bilemedim :KK62:
Disari ciktk hirayi anneme birakip tatliciya grdik gozum dondu resmen. Bi tarafa donuyorum pastalar bi tarafa donuyorm tatlilar o nasil bi dukkandi hala aklim ordan:)
İki top profiterol yedm busaatte yarmda kerane tatlisi. Mahfoldm ben :KK43:
Bayılırım halka tatlıya ya geçen eşim getirmiş bi de sen seversin diyo pislik. Yanında da cevizli sarma ve baklava vardı, yememiştim :(

Bayılırım halka tatlıya ya geçen eşim getirmiş bi de sen seversin diyo pislik. Yanında da cevizli sarma ve baklava vardı, yememiştim :KK43:
Ben cumartesi bir arkadaşa gittim derken eşim aradı tatlı alıyorum hangisinden istiyorsun diye sordu arkadasda yanımda rejim yaptığımı da söylemedim ya al işte diyorum e sen cevizli baklava seviyorsun ondanmi alayım yoksa başka tatlimi alayım diyor fark etmez al ne istersen diyorum yok sen söyle ne istiyorsan diyor valla o anda terledim boncuk boncuk ben arkadasdayim ne alırsan al dedim hiim iyi uzatmayayim ben alayım birşeyler dedi gitmiş yine cevizli baklava almış ben seviyorum diye alma ya alma arkadaş benim sevdiğimi diyemiyorumda yedim bende hemde dondurmaya:(

Şimdi buraya kızlar yarın büyük bi azimle geri dönüyorum yazacam. ama artık utanıyorum aynı şeyi yazmaya:cry: En iyisi yazmayim içimde kalsın:))yarın kahvaltıda görüşmek üzere:-)emojileromdende anlaşılacağı üzere ruh halim karmakarışık:confused:

Benim icin fark etmez kizlar hafta ici hic bozmuyorum lakin hafta sonu
olmuyor cezam + kacsa gormeye raziyim tartiya cikmaya cesaret edemedim hic yarin gorcem bende :KK23:

65 i ucundan gorsem yeter diyodm ama yarilamisim resmen.

Eklentiler

• 20160404_081603.jpg
    20160404_081603.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 44
Back