Son 10 kg için

@oslew bagirsaklarnda bi degisiklik varmi cnm?? Cevizli su bikac gunden snra duzene sokuyo cnku. Snde benm gbi wc skintisi cekenlerdendin merak ettm

@oslew bagirsaklarnda bi degisiklik varmi cnm?? Cevizli su bikac gunden snra duzene sokuyo cnku. Snde benm gbi wc skintisi cekenlerdendin merak ettm
dün çok gruldama vardı iki kere de girdim ama bi de regliyim ya o zamanda bi boşalma oluyo bende şimdi bundan sonrasında düzenli çıkarsam işe yaradı diye bilicem

Spor leslie 3 mil 45 dk ama bu sefer baya yoruldum
Dün yaptığım yavaş tempodaydı bu daha hızlıydı iyi geldi

Değişik bişey yiyim dedim. Acıkalı ekmek üzeri kor ve hindi füme. Yumurta. Beşi bi arada çay
Kızlar regl başlangıcındayım bugün tam sökülmedi şişkinliğim var ama gala tartıda 62 yim. Bu regl bitince ben 5 le başlayan kgları görürüm heralde

Eklentiler

• image.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 37
İnsallah.. Ben regl snrasi 65 leri gordum busabh. Hayalimdeki ve ideal kilom hala soktaym bisey yiyesim gelmiyo 66 olcak diye :))))

Gerci 65 olmusum hala basenlerm igrencccc gorunuyo. Oncdende vardi ama bu kilodayken bukdr degildi. Annem dogm yuznden diyo kizlar basen yapiyomus hic gulcegm yoktu dgru gbi ama bilemedim smdi:)

Gerci 65 olmusum hala basenlerm igrencccc gorunuyo. Oncdende vardi ama bu kilodayken bukdr degildi. Annem dogm yuznden diyo kizlar basen yapiyomus hic gulcegm yoktu dgru gbi ama bilemedim smdi:)
Bence o kadar yok fotolarda gözükmüyo yani göze batan bişey yok :) sen yürüyüş ypcan başka yolu yok

Bende regl olduğum halde düne göre eksi gördüm bakalım haftaya nlcak

Öğlen
1 tabak yeşil mercimek yemeği yoğurt

Ara türk kahvesi

Öykü uyansın bi de yürüyüşe çıkarım en uzun yollardan :)

Bence o kadar yok fotolarda gözükmüyo yani göze batan bişey yok :) sen yürüyüş ypcan başka yolu yok
havalar cok soguk burda isinsaydi azck yapcktm yengemle. Biradann cikcam uc market dolascm yuruys olur. Sen iyi yuruyosn alacatida heryer kopek

Kizlar pazara gidiyoruz evde kot gomlegim vardi giydigimde gobek kisminda dugmelri kapanmiyordu gobegim firliyordu simdi giydim cok rahat oldu kapandi ve gobegim cikmadi ayy nasil mutlu oldum anlatamam

havalar cok soguk burda isinsaydi azck yapcktm yengemle. Biradann cikcam uc market dolascm yuruys olur. Sen iyi yuruyosn alacatida heryer kopek
Köpeklerin yeri belli o tarafa girmiyiorum gittiğim yolda hp aynı aradan anayola çıkıyorum gişeleri geçince kavşak varya oraya ordan yukarı top sahasının oraya kadar aradan çarşıya giriyorum ordan eve :)

Bana diyolar ayy nasıl yürüyosun okadar diye daha olsa yol yürücem ama kısıtlı gitcek yerim :)

Kizlar pazara gidiyoruz evde kot gomlegim vardi giydigimde gobek kisminda dugmelri kapanmiyordu gobegim firliyordu simdi giydim cok rahat oldu kapandi ve gobegim cikmadi ayy nasil mutlu oldum anlatamam
Oğlan dalga geçiyodu seninle di mi görsün şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…