dün çok gruldama vardı iki kere de girdim ama bi de regliyim ya o zamanda bi boşalma oluyo bende şimdi bundan sonrasında düzenli çıkarsam işe yaradı diye bilicem@oslew bagirsaklarnda bi degisiklik varmi cnm?? Cevizli su bikac gunden snra duzene sokuyo cnku. Snde benm gbi wc skintisi cekenlerdendin merak ettm
bende zayifladigimi hissediyorum resmen yuzum bile degisti sanki insallah hepimiz istedigimiz rakamlari goruruzBusabh tartida 65.800 cktm soktayim :) hic goremicm saniyodm 65 ne ya anam bildgn zayifliyorm ben ya. Mutluluktan uctum resmen
İnsallah.. Ben regl snrasi 65 leri gordum busabh. Hayalimdeki ve ideal kilom hala soktaym bisey yiyesim gelmiyo 66 olcak diye :))))Değişik bişey yiyim dedim. Acıkalı ekmek üzeri kor ve hindi füme. Yumurta. Beşi bi arada çay
Kızlar regl başlangıcındayım bugün tam sökülmedi şişkinliğim var ama gala tartıda 62 yim. Bu regl bitince ben 5 le başlayan kgları görürüm heralde
Bence o kadar yok fotolarda gözükmüyo yani göze batan bişey yok :) sen yürüyüş ypcan başka yolu yokGerci 65 olmusum hala basenlerm igrencccc gorunuyo. Oncdende vardi ama bu kilodayken bukdr degildi. Annem dogm yuznden diyo kizlar basen yapiyomus hic gulcegm yoktudgru gbi ama bilemedim smdi:)
havalar cok soguk burda isinsaydi azck yapcktm yengemle. Biradann cikcam uc market dolascm yuruys olur. Sen iyi yuruyosn alacatida heryer kopekBence o kadar yok fotolarda gözükmüyo yani göze batan bişey yok :) sen yürüyüş ypcan başka yolu yok
Köpeklerin yeri belli o tarafa girmiyiorum gittiğim yolda hp aynı aradan anayola çıkıyorum gişeleri geçince kavşak varya oraya ordan yukarı top sahasının oraya kadar aradan çarşıya giriyorum ordan eve :)havalar cok soguk burda isinsaydi azck yapcktm yengemle. Biradann cikcam uc market dolascm yuruys olur. Sen iyi yuruyosn alacatida heryer kopek
Oğlan dalga geçiyodu seninle di mi görsün şimdi :)Kizlar pazara gidiyoruz evde kot gomlegim vardi giydigimde gobek kisminda dugmelri kapanmiyordu gobegim firliyordu simdi giydim cok rahat oldu kapandi ve gobegim cikmadi ayy nasil mutlu oldum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?