• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Günaydınnnn yeeni kararlarım ve ben karşınızdayım verimli bi hafta olması dileklerimle :)

IMG_20160329_080723.JPG

Haydi kızlar nerdesinizzz :)

Spor Leslie 3 mil 45 dk 60 mekik

Ara yeşil çay muz

Kahvaltım bi bardak kefir bir yeşil elma.
Bu sabah da 62 çıktım, 1 kg vermiş olamam değil mi bi günde. Dün 63 tüm

vaaaayyyyyy harikasin dostum :)) hemen katiliyorm sna ama ilk.gunden 3 ml cok 1 mil olmazmi :))) zaten iki saattr temzlik yapiyorm
1 mil az geliyo bana 3 mil iyi geldi lastikle kol çalıştıran bi videoydu bi de kollarda çalıştı çok ağır tempolu değildi

Ayyy yok yok bana gore degil bu mekik 15 zor yaptm kafam agridi belim agridi ben almiym :)

Camasrlari astm ucucaktm valla cok soguk yalanci gunes varmis balkona ckinca anladm. Bde cocgu parka gotrmeyi planliyodm vazgectm. Smdi br az sekerli turk kahvesi icicm. Hira uyudu keyf yapmam lazm.Oglen ne yicgme karar veremedm.

Cnm cok tatli istiyo :( caykeyfi buldm evde suan atesle oynuyorm resmen. Nerdeyse camdan asgya firlatcam yememek icn. :)

Sabah iki haşlanmış yumurta az peynir üç zeytin domates salatalık.
Öğle dünden kalan iki tane kuru patlıcan dolma minik bi kase yoğurt. Ara türk kahvesi. Hiiic su içmedim onu farkettim. Bu saatten sonra su içiçem artık. Bide yapabilirsem beşten sonra hiç bişiy yemiycem.

Back