• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ben dalgalı devam ediyorum bi öğün yiyosam ötekiöğün dengeliyorum sadece çikolata yedim bu aralar birazfazlaca şimdide kahve içiyorum sade yanınaçikolata almadım:))

Sabh pita ekmegi yedm kahvaltilikla
Pazra gttm geldm oglen yemiycm yer yok okdr yurudgm halde

Aksam hamsi ve salata br caybardagi kadarda kola
Valla gderm bu topikten hee baska topiklere :KK62:

Ben şimdi pazartesi dişçiye gitcem bikere de biter inş bi de pazartesi salı arkadaşta kalcam çarşamba eve dönüyorum ondan sonra başlıcam sabah erken kalkıp spora ve havalar düzelirse yürüyüşe de başlıcam

Ben şimdi pazartesi dişçiye gitcem bikere de biter inş bi de pazartesi salı arkadaşta kalcam çarşamba eve dönüyorum ondan sonra başlıcam sabah erken kalkıp spora ve havalar düzelirse yürüyüşe de başlıcam
Bnde baslicm nisanda yuruyuse yigenmi sabhlari yengemle okula biz goturcez oglenden snra gdip alcaz

Bnde baslicm nisanda yuruyuse yigenmi sabhlari yengemle okula biz goturcez oglenden snra gdip alcaz
Oyle hergun duzenli yurumek cok faydali oluyor benim oglum ana sinifina basladiginda bir sure ben goturup getirdim inanilmaz zayiflamistim o sure icinde ilerden gorumcem geliyordu taniyamadi beni ben seni genc kiz sandim dedi cok zayiflamissin demisti :KK57:

Oyle hergun duzenli yurumek cok faydali oluyor benim oglum ana sinifina basladiginda bir sure ben goturup getirdim inanilmaz zayiflamistim o sure icinde ilerden gorumcem geliyordu taniyamadi beni ben seni genc kiz sandim dedi cok zayiflamissin demisti :KK57:
evet calisrken yuruyuyodm eve biara baya farkediyo

Ya dün sabah 64.4 çıkmıştım bu sabah 65 nasıl oluyo anlamış değilim dün akşamda öyle çoşmadım yani

Oglen yemek istemedi cnm meyve salatasi yaptm kuck bi elma bir portakal bir kivi
Kendmi cok yanlz hissediyorm burda :KK12::KK61:

Back