• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Of benim akşam yemeği fena oldu ramazan pideleri oluyo ya ondan almış kp hemde ateş gibiydi bol bol yedim :KK1:

Aksam yemegi yemedim kisir yemistm diye. Ackmaya basladm cnmda acayip tatli istiyo

Of benim akşam yemeği fena oldu ramazan pideleri oluyo ya ondan almış kp hemde ateş gibiydi bol bol yedim :KK1:
Bende çok severim ramazan pidesini fırından çocuklara aldiriyorduk hep eve gelene kadar çiftli pidenin yarısını yiyiyorlardi sonra bir daha gonderiyorduk bir tane daha alıyorlardı:))

Esim evde belediyede islermz var snra kahvltiya gderiz cok yememem lazm buhaftada diyet olmadi pek

Kızlar kahvaltı filan yapmadım anneme geldim misafir var bu ara benimki diyet sayılmaz yani iş çığırından çıktı artık en azından 65 te kalıp bi süre sonra tekrar başlıyayım diyorum bu ara çok hamur işi yedim toparlanamaıdm bi türlü

Kahvalti kirpidesi cay oglen kokorec ayran
Aksama allah kerim
Yemesem dha iyi olur valla

tartı günü baya bi kaçak var sanırım burlarda ben 48.7 yim şuana kadar maksimum 49.5 oldum onu görünce zaten hemen yediğime içtiğime dikkat ediyorum şu bir iki gün rahat günümdeyim eksiye düştüğüm için kendimi 49 a sabitlemek amacım:))

Kızlar burdan bildirim gelmiyor diye ben kimse yok zannedip bakmadım hiç. Bi hafta annemdeydim açıkçası zıvanadan çıktım, geldim o haftasonu eşimle de mutfağın Can'ına okuduk, yani bu sabah en az 3 kg almışımdır diye tartıya çıktım ama sadece +400 gördüm. Artık 62,5 görmüyorum, 62,1 olmuşum onca yiyip içmeye. Şimdi bugün itibariyle titreyip kendime geliyorum ve fotolarla devam ediyorum. Foto olunca sorumluluk oluyordu. Bi de bugün alışverişe çıkıp gojimi alayım resmen sürekli bişeyler yemek istiyorum

Yumurta bir yemek kaşığı lor yarım dilim kepek ekmeği ve bi bardak 5i. 1 arada çay

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 31
Bana da bildirim gelmiyor kizlar arada girip bakiyorum
Bende 3 gun bozmustum birde regl olucam siskinligim var bugun tartida 62.3 geldim gecen hafta 62.2 dim
Kahvalti
İki kucuk dilim peynir
İki zeytin
İki dilim ekmek
Eceden kalan yarim omlet

Sabah disarda ayak ustu simit yedim
Smdi nescafe ictm
İkide dogm gnune gtcm yigenimin krese ordada azar azar biseylerden yerim diye oglen yemiyorm

İki gündür sporada gidemiyorum betül çok ağlıyo peşimden akşam 6-7 arasıda varmış eşim erken gelirse akşam gidecem bakalım

Back