Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goji ne kizlar biraz cahilim bu konuda:))Azadıma 4000 adım yapmışız pazara falan çıktım. Orda bi sokak simidi aldım yarısını azad yarısını ben yedim. Öğle yemeğime saydım onu da. Bi de goji aldım sonunda
ah kafam :) taş geldiSadece tarti gnu degil hergun kacaklar var artik @minnakkartal
Bi meyve kurusu, aktarlarda satılıyor. İştah kapatıyor baya. Ben de bırakınca anladım. Yerken kendi irademle aç kalmadığını sanmıştım meğer goji tutuyormuş beni. Şimdi 30 taneyi demledim içicem suyunu sonra da posasını yiycemGoji ne kizlar biraz cahilim bu konuda:))
Anladim canim boyle cay seklindemi tuketiliyor yeniledebiliyormuBi meyve kurusu, aktarlarda satılıyor. İştah kapatıyor baya. Ben de bırakınca anladım. Yerken kendi irademle aç kalmadığını sanmıştım meğer goji tutuyormuş beni. Şimdi 30 taneyi demledim içicem suyunu sonra da posasını yiycem
Ben geçen sefer sadece yiyordum ama biyerd okurum şimdi hem suyunu içiyorum hem posasını yiyorumAnladim canim boyle cay seklindemi tuketiliyor yeniledebiliyormu
Tamam canim sagol bende alayim ama esimden gizli almam lazim bu bir meyve ama anlamaz zayiflamak icin birsey kullanmama kiziyor rejim yap spor yap diyor ben daha once de birseyler kullanmistim hep gizli gizli:))Ben geçen sefer sadece yiyordum ama biyerd okurum şimdi hem suyunu içiyorum hem posasını yiyorum
Erkencisin canim benimde aksam yemegini one almam lazim 7-7.30 gibi yiyiyoruz ama saatler alininca esim daha gec geliyor o zaman bende onu beklemeyip erken yiyecegimAkşam yemeğim ve dükkan kapanır
Benim eşim geç geliyor baya biz hiç birlikte yiyemiyoruz zaten benim verdiğim kg kar da bu aayedeydi akşam 5 ten sonra hiç bişey yemeyerek verdim kg ları :)Erkencisin canim benimde aksam yemegini one almam lazim 7-7.30 gibi yiyiyoruz ama saatler alininca esim daha gec geliyor o zaman bende onu beklemeyip erken yiyecegim
Hem dolma hem ekmek noldu yarim dlim ekmekler apriori :)))Akşam yemeğim ve dükkan kapanır
Ya benm evmde intt yokkiBu arada benden başka foto ATA'n yok kızlaaarrrr
Uzun bi salma döneminden sonra daha bismillah ya yeni başladım anca alışırum. Buraya girmediğim firari dönemde yediklerimi yazsam var yaaaaaaHem dolma hem ekmek noldu yarim dlim ekmekler apriori :)))
Bende yazin beklemiyorum 9 u buluyor gelmesi kisin beraber yiyiyoruz birde benim teyzem evlendikten sonra cok kilo aldi yeni evlenenlere hep sunu soyler sakin kocalarinizi yemege beklemeyin gec vakitte yemek yemek yemeyin ben bekleye bekleye gec saatte yemek yemekten bu hale geldim der bende hep aklima getiriyorum bunu o yizden 7 yi gectimi beklemiyorumBenim eşim geç geliyor baya biz hiç birlikte yiyemiyoruz zaten benim verdiğim kg kar da bu aayedeydi akşam 5 ten sonra hiç bişey yemeyerek verdim kg ları :)
ben daha yemedim yemeden atarimBu arada benden başka foto ATA'n yok kızlaaarrrr