Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat ediyorm arada bozuyormda:) ama carsamba trtidan snra dha ski yapicamKotu olmus canim ben de hafta ici cok iyi gidiyorum ama hafta sonu bozuluyor cocuklar kahvaltiya ozel birseyler istiyorlar pazar gunude esim ayni sekilde bakalim bu hafta bozmam insallah yinede @hiraysen
Ay bu kocalari bizim rejim bitene kadar bir evde tutup buyrun istediginizi yiyip icin demek lazim hepsi ayniEşim sayesinde diyet miyet olmuyo yaaa.
Hastaneye gittik dönüşte illa etli ekmek yiycem ben biyerde diye tutturdu. yok evde yemek var bende çok yerim şimdi eve gidelim dedim dinlemedi. Bende yedim tabi az yemeye çalıştım ama sonuçta kalorisi bol yiycekler. Artık akşam yemeği yemem meyveyle falan gecistiririm artık.
Ne guzel canim spora gidiyorsun faydasi oluyordur bayagiBende foto yükleyemiyorum niyeyse
Bu saate kdar sadece bi kase çorba içmiştim şimdi gelince 1 yeşilçay bi dilim börek yedim
Sabahta 1 saat spora gittim
Hiç inanma öyle şeylere ben bugüne kadar neler neler denedim ender saraça gitmiştim 3 kutu içtim fos yağlar almıştım sürdüm bi içecek vardı ondan almıştım hapı çayı herşeyEce erkenin lycium kizilelmas cok gundemde alcm en sonunda
Haklisin cnm.hic bulasmiyimHiç inanma öyle şeylere ben bugüne kadar neler neler denedim ender saraça gitmiştim 3 kutu içtim fos yağlar almıştım sürdüm bi içecek vardı ondan almıştım hapı çayı herşey
Boğaza tutup spor yaparsan veriyosun başka yolu yok para tuzağı anca ece erkenin ne kilosu varmışta zayıflamış ünlüler para uğruna kandırıyolar insanları