• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kahvalti
Bir yumurtadan omlet
Peynir
Bir cay kasigi bal
İki dilim ekmek
Sekersiz iki bardak cay
Kizlar ben kahvaltiyi cok azaltamiyorum basim agriyor gun boyunca ama yinede dikkat etmeye calisiyorum

Aman foto koycaktım yüklemiyo :)

2 yumurtadan omlet yaptım çeyreğini öykü yedi

Peynir 1 dilim ekmek salçalı 2 fincan çay

Ara yeşilçay

Oglen ziyafet cektim evde :)) canm fastfood istedi de :(
Korili tavuk yaptm.salatayla yiycektm. Dur dedm bi lavasa sariyim hatta azcikta icine dip sos suruyim. Suan pismanim :(

Kotu olmus canim ben de hafta ici cok iyi gidiyorum ama hafta sonu bozuluyor cocuklar kahvaltiya ozel birseyler istiyorlar pazar gunude esim ayni sekilde bakalim bu hafta bozmam insallah yinede @hiraysen

Eşim sayesinde diyet miyet olmuyo yaaa.
Hastaneye gittik dönüşte illa etli ekmek yiycem ben biyerde diye tutturdu. yok evde yemek var bende çok yerim şimdi eve gidelim dedim dinlemedi. Bende yedim tabi az yemeye çalıştım ama sonuçta kalorisi bol yiycekler. Artık akşam yemeği yemem meyveyle falan gecistiririm artık.

Eşim sayesinde diyet miyet olmuyo yaaa.
Hastaneye gittik dönüşte illa etli ekmek yiycem ben biyerde diye tutturdu. yok evde yemek var bende çok yerim şimdi eve gidelim dedim dinlemedi. Bende yedim tabi az yemeye çalıştım ama sonuçta kalorisi bol yiycekler. Artık akşam yemeği yemem meyveyle falan gecistiririm artık.
Ay bu kocalari bizim rejim bitene kadar bir evde tutup buyrun istediginizi yiyip icin demek lazim hepsi ayni :mad:

Bende foto yükleyemiyorum niyeyse
Bu saate kdar sadece bi kase çorba içmiştim şimdi gelince 1 yeşilçay bi dilim börek yedim
Sabahta 1 saat spora gittim

Ben 2 gündür pek yazmıyorum hevesim azmim gitti saldım kendimi 2-3 güne toparlanıp dönücem inş şu anda hiç bişey yapmak gelmiyor içimden

Bnde cips le gofret yedm smdi depresyona grdm sanirm bde adet olck gbiym hic iyi dglim bndee. :(

Ya bende buzluktan kiyma cikarmistim kardesim cagirdi kahve icmeye gittim yemek yapamadim daha pide ici hazirlasammi diye dusunuyorum pide yaptirsam rejim bozulacak ne yapacagimi sasirdim

Aksam kofte patates kizartmasi havuc salatasi ama cok yedm yne suan oluyorm agridan.
Kendmi cok kotu hissediyorm buhafta sanmi butn giden kilolar geri gelmis gbi ve bna ragmen istahm cok acik.
Sanirm byle gderse elveda diycem topige

Ece erkenin lycium kizilelmas cok gundemde alcm en sonunda
Hiç inanma öyle şeylere ben bugüne kadar neler neler denedim ender saraça gitmiştim 3 kutu içtim fos yağlar almıştım sürdüm bi içecek vardı ondan almıştım hapı çayı herşey

Boğaza tutup spor yaparsan veriyosun başka yolu yok para tuzağı anca ece erkenin ne kilosu varmışta zayıflamış ünlüler para uğruna kandırıyolar insanları

Hiç inanma öyle şeylere ben bugüne kadar neler neler denedim ender saraça gitmiştim 3 kutu içtim fos yağlar almıştım sürdüm bi içecek vardı ondan almıştım hapı çayı herşey

Boğaza tutup spor yaparsan veriyosun başka yolu yok para tuzağı anca ece erkenin ne kilosu varmışta zayıflamış ünlüler para uğruna kandırıyolar insanları
Haklisin cnm.hic bulasmiyim

Back