• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Öğle yemeği yemedim akşam da az evvel yedim külbastı yapmıştı annem ondan yedim bi tabak. Ama acayip şişim yine ve iştahım acayip açık. Ben de küçümsedim ama goji iyi tutuyormuş beni

Öğle yemeği yemedim akşam da az evvel yedim külbastı yapmıştı annem ondan yedim bi tabak. Ama acayip şişim yine ve iştahım acayip açık. Ben de küçümsedim ama goji iyi tutuyormuş beni
Ayy benm icmde bi okuz var anladm ben. Hep acim cok yeyincde mide agrisndan oluyorm agir geliyo buseferde.

Ayy benm icmde bi okuz var anladm ben. Hep acim cok yeyincde mide agrisndan oluyorm agir geliyo buseferde.
Aynı o durumdayım. İştah eski ben ama mide eski mide değil artık. Geç yemeyi ve çok yemeyi kabul etmiyor mide ama bunj aç gözüme Nasıl anlatıcam ben :(

Gunaydnnn
Kahvalti omlet peynir zeytn domates pisrdm tavada bir dlim ekmekle yedm. Canm neler istiyo neler ama cevremdekilern aaa zayflamissn tepkisini getiriyorm aklima vazgeciyorm. Yaza kdr iyice toparlamam lazm gobek ve basen icnde hareketlere baslasam iyi olcak

Günaydın tartıda öylr bi rakam gördüm ki dudağım uçuklamadı iyi :)

Kahvaltı
1 dilim tam buğday salçalı peynir 2 zeytin çay

Kahvaltıyı ballı reçelli falan yaptım ya annemde olmak çok pis yahu. Daha önce annemdeyken direnmiştim ama bu kez gücüm yok direnmeye :(((

Biz yine resimlere başlayalım ve tekrarrr sıkıyoruz hop hıp hop hop yaza pikini giycez :KK53::KK76:

Ya ben resim koyamiyorum nedense
Sabah
Yumurta iki dilim ekmek peynir zeytin
Öğlen
İki kase bol pul biberli karabiberli mercimek çorbası

Back