• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Öğle yemeği omlet ve maydanoz:( ya anneme geldim ve yolda börekçi ve pidecilerin önünden geçerken içim gitti. Bi de ben çok severim böyle sokak işi pis yiyecekleri :/

Öğle yemeği omlet ve maydanoz:KK43: ya anneme geldim ve yolda börekçi ve pidecilerin önünden geçerken içim gitti. Bi de ben çok severim böyle sokak işi pis yiyecekleri :/
ben daha pisi sokak arabalarında satılan poğaçalar varya onlara bayılıyorum tek tesellim senelerdi aynı köşedeki amcadan almam :KK53:

merhaba kilo veren arkadaşları tebrik ederim veremeyenlere önümüzdeki hafta için başarılar dilerim kızlar ben bu hafta hiç dikkat edemedim haftasonu gün vardı yedimde yedim dayanamadım
geçen hafta 70.8
bu hafta 70.2
dikkatetmediğim halde iyi idare eder

Betüle taze fasülye yedirdim de ondan iki kaşık kalmıştı onu yedim bende :)

Esim bu saatte aksam yemeği yiyelim diyo acikirm ama tekrardan napcmm

Ayy anneme geldim ve öğle yemeği de yemedim aksama kendimi tutsam da az yesem yada ekmek falan yemesem inşallah hamur işi yapmaz yemesem kuser off off

Karniyarik pilav cacik yapmistm aksam için. Bi kuck karniyarik bi kase cack iki kasikta pilav yedm ekmek yok
Pilavsz yiyemiyorm karniyarigi ben
Yedim biraz.
Baklava almis abim azonce hirayi sevmek icn ugradi getrdi cok severm bi kilo yiyeblirm bikerekte.bir tane yedm biraktm eşime dedm hepsni ye yada sakla at bisey yap yarn rahat durmam çünkü bliyorm

Bende 3 köfte makarna salata yoğurt yedim akşam yemeği kapattık dükkanı artık bakalım :)

Karniyarik pilav cacik yapmistm aksam için. Bi kuck karniyarik bi kase cack iki kasikta pilav yedm ekmek yok
Pilavsz yiyemiyorm karniyarigi ben
Yedim biraz.
Baklava almis abim azonce hirayi sevmek icn ugradi getrdi cok severm bi kilo yiyeblirm bikerekte.bir tane yedm biraktm eşime dedm hepsni ye yada sakla at bisey yap yarn rahat durmam çünkü bliyorm
Kaba koy buzluğa at çıkarınca yine aynı oluyo

Çorba ve taze fasülye yedim bende yarım dilim kadar da ekmek benim de bugün yediğim tek ekmek 1 tane de incir yedim
Eşim çay ister illaki şimdi demlerim bi tanede içerim bende dükkanı kaparım artık :)

Öyle yapicam artik meyve yerim acikirsam. Normalde gece bile acikinca yemek yiyen biriym normalde ben çok pis bogazim. :)
Galiba yemek konusunda aynıyız seninde bende açlığa zor dayanıyorum valla tatlıya da dayanamam

Şimdiye kadar sadece 1,5 lt su içebildim ama kaç kere wc ye gittim belli değil siz ne Kadar içiyorsunuz

Back