- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
bizi hiç böyle karşılamadınHoşgeldiniz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizi hiç böyle karşılamadınHoşgeldiniz kızlar
Kabul ettiğime şükredeceğine bir de trip atıyorbizi hiç böyle karşılamadın
ay o da vardı diymiKabul ettiğime şükredeceğine bir de trip atıyor
ben daha pisi sokak arabalarında satılan poğaçalar varya onlara bayılıyorum tek tesellim senelerdi aynı köşedeki amcadan almamÖğle yemeği omlet ve maydanoz ya anneme geldim ve yolda börekçi ve pidecilerin önünden geçerken içim gitti. Bi de ben çok severim böyle sokak işi pis yiyecekleri :/
Meyve ya da yoğury yersin olmaz mıEsim bu saatte aksam yemeği yiyelim diyo acikirm ama tekrardan napcmm
Öyle yapicam artik meyve yerim acikirsam. Normalde gece bile acikinca yemek yiyen biriym normalde ben çok pis bogazim. :)Meyve ya da yoğury yersin olmaz mı
Kaba koy buzluğa at çıkarınca yine aynı oluyoKarniyarik pilav cacik yapmistm aksam için. Bi kuck karniyarik bi kase cack iki kasikta pilav yedm ekmek yok
Pilavsz yiyemiyorm karniyarigi ben
Yedim biraz.
Baklava almis abim azonce hirayi sevmek icn ugradi getrdi cok severm bi kilo yiyeblirm bikerekte.bir tane yedm biraktm eşime dedm hepsni ye yada sakla at bisey yap yarn rahat durmam çünkü bliyorm
Galiba yemek konusunda aynıyız seninde bende açlığa zor dayanıyorum valla tatlıya da dayanamamÖyle yapicam artik meyve yerim acikirsam. Normalde gece bile acikinca yemek yiyen biriym normalde ben çok pis bogazim. :)