• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Yarn derin temzlik yapcm camlar koltklarn altlari falan vitrinlern icleri dipkose kesn bir kilo veririrm:)))
Salida misafrlere hazirlik yapcm carsambada verdgm kiloyu geri alirm artik:)))
Misafire yapip yaninda oturp yemeyncede olmuyo azar azar yicm artk aksm yemegne saycam ogunde.

Yarn derin temzlik yapcm camlar koltklarn altlari falan vitrinlern icleri dipkose kesn bir kilo veririrm:)))
Salida misafrlere hazirlik yapcm carsambada verdgm kiloyu geri alirm artik:)))
Misafire yapip yaninda oturp yemeyncede olmuyo azar azar yicm artk aksm yemegne saycam ogunde.
Neyse ki tartıdan sonra :)

Limonlu suyumu içtim. Kahvaltı da iki haşlama yumurta domates salatalık peynir zeytin roka tere şekersiz çay.

Kahvalti bir haslanmis yumurta peynr zeytn salatall domates yarm dlim kepek ekmek yesil cay

Sabah bi bardak kefir içtim. Şimdi de Azadla meyve yiyoruz. Peppino diye bi meyve biz çok sevdik yumuşacık be faydalı

Sabah cevizli su

Dün sucuk çıkqrmıştım buzluktan parmaklardan e geri koyamıcam yenmedi kaldı onu yaptım bu sabah
4-5 küçük dilim sucuk 1 dilim ekmek peynir

Yeşilçay içicem şimdş

Temzlige ara verdm smdi hirayi besledm yikadm uyuttm bnde eti form domatesli kekikli kraker yiyorm smdi. Bir tanede elma yerm dha snra

Şimdi biraz kuru meyve ve ceviz badem yiyorum ya içim Nasıl kıyıldı . Uzun süre aç kalınca deli gibi acıkıyorum

Back