Son 10 kg için

Aksamlari protein turu beslenmek gerekmiyomu bu diyette. Valla bu tarz dukan tarzi diyetleri ben yapamam iyi beceriyosn
Veya sebze diyor ya ben de az zeytinyağında yaptığım etli dolmadan yedim yoğurtla. Ekmek makarna pilav ve tatlı hamurişi vs yok. Bınun güzel yanı sebze sınırsız ve meyve de iki kez günde. Herşeyden alıyorsun yani kasmıyor çok

Gündüz dışarda 2 bin adım yapmışım şimdi 5bine tamamladım günlük hedefim şimdi 5bin en az bakalım bu hafta neler olacak

İkitane sigara boregi ama firinda pismis bide cay ekmek kalmamis buzluktan cikardim borekleri bugnluk byle oldu

Kahvaltı
Omlet 1 dilim ekmek 1 dilim kaşar
Ara soda
Birazdan yeşilçay içicem

Ara turk kahvesi ictm
Oglen tavuklu salata yicm ama canm hic oglen yemegi istemiyo acikmiyorm oglende

Bende sabahki cikolatayi dengelemek için öğlen sadece bi Türk kahvesi içtim. Yemek yemiycem. Kahve yetti. Bende acikmadim bugün.

Bide cevizli suyu yaptım içtim. Bakalım bendede olumlu bi etki yapacakmi. Yarında içiçem. Sadece suyun rengi sarı olmuştu ya ondan biraz rahatsız oldum tadında bi sıkıntı yoktu suyun.cevizleride yedim.

Bide cevizli suyu yaptım içtim. Bakalım bendede olumlu bi etki yapacakmi. Yarında içiçem. Sadece suyun rengi sarı olmuştu ya ondan biraz rahatsız oldum tadında bi sıkıntı yoktu suyun.cevizleride yedim.
Rengi sarimsi oluyo biraz cevizlern tadi cok guzel oluyo ama :)

Bende nescafeyle 3 tane burçak bisküvi yedim
Öğlen tarhana çorbası

Akşama yemek yapmadım ne yicez bilmiyorum
Öykü bitirdi beni bugün ateş huysuzluk
Bi de dişim ağrıyo

Aksam yemegi hiradan kalan doner ayran yarim avucta kuruyemis.baska bisey yemem bugunluk bukdr yeter

Akşam annemde coştum. Hindi yedim o normal de yanına o bulgur pilavını yemeyeydim iyiydi :/

Benim koca işe gitti gelmez iki saat bende kv ye geldim sardalya yapcakmış ondan yicem salata falan bugün böyle

30 dk yürüdüm bugün 4bin adım az ama daha fazla istemedi canım

Akşam yemeğini yedi otuzda yedim. Yoğurtlu ıspanak yemeği salata bi dilim ekmek. Az Bişeyde pasta yedim hep eşim yüzünden inadına yapıyo sanki koca bi pasta almış gene.

Bugün cevizli suyum dan başkada içmedim suda az oldu kaçamak çok oldu . bugunki diyet hiç olmadı. Yarın daha sıkı tutmaliyim ki dengeleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…