• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Hedefim 67 ydi ama vazgctm iki kilo dha zorluycam 65 boyuma ideal ama 65 en son nezmandm hic hatrlamiyorm :KK70:

Şu cevizi bende deniyim hazır evde varken :) sabah mı içcez hepsini biri yapıyodu 1 bardak suya koyuyodu o

Kahvaltı bugün öyküden

Yarım omlet yarım dilim tahin pekmezli ekmek

Yeşilçay içicim şimci

17 gün diyeti gibi bi diyete başladım bugün. Dukan gibi 4 aşamalı ama onun gibi tek tip değil yani sadece protein değil, sebze meyve protein hepsi aynı günde alınıyor. Sadece karbonhidrat yok hiç ki zaten epeydir yemiyordum tamamen bırakabilirim ;)

Cevizli suyu yapin tvsiye ederm odem attiriyo ilk gun anliyo insan
İnstagramda takip ettgm sayfada cogu kisi yapiyo
Bir tam cevizi bir lt suya yazmis ama ben iki tam ceviz koyuyorm.
aksamdan atıp suya sabaha kadarmi bekliycek suda ceviz.bide sabah o suyu biturecekmiyiz canım.

Sabahdan beri geziyoruz yigitle o park senin bu market benim:) 7000 adıma yakın adım atmisim yigitin arabasını sürerken de.yigit yorgunluktan uyudu kaldı şimdi.bide temizlik yapıcam yansın kaloriler gitsin kilolar:)

Şu cevizi bende deniyim hazır evde varken :) sabah mı içcez hepsini biri yapıyodu 1 bardak suya koyuyodu o
oyle yapiyodm ben oncden ama gcen gun instagramda gordm degdk yapiyolar. İki ceviz icini bir lt suya koyuyorm sabah ac karnina yarisini oglen yarisini iciyorm

aksamdan atıp suya sabaha kadarmi bekliycek suda ceviz.bide sabah o suyu biturecekmiyiz canım.
iki ceviz icini bir lt suya aksamdan koy sabh ic canm cevizleride ye. Cevzler zaten cok guzel oluyo taze

Pazara gittim 3000 adım :) hiç yoktan iyidir. Karnım fena sancıyor :( birazsan öğle yemeği yiycem ton balıklı salata

Aksam yemegi yarm kase tarhana corbasi firinda kofte patates yemegi bir icli kofte bi kasik havuc tarator ayran bir bardak ekmeksiz yazinca cok oldu ama bir tabaga sigdi hepsi

Bi biber yarım kabak dolması yarım kase yoğurt. 17 gün diyetimin 1. Günü sağ salim bitti. Kaldı 16 gün

Bende hazır paket tavuk döner aldım evde dürüm yaptım yeşillikle bir büyük bardakta ayran

Akşam görümceye doğumgünü yapcaz a101 den pasta aldım bir çatal tadımlık yerim bkayım güzelse misafire falan alırım :)

Öykü uyuduktan sonra yürüyüşümü yapcam yine

Back