• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Spor bazen yorgunluk bazende dinclik yapiyo butun gun.

Bir haftadr ben ben degilim markete gdip reyonlari eve tasimak istiyorum tv izleyerek yemek istiyorm. Kafayi yicem :KK43:(
Neguzel gecen 68 i gordum buhafta 67 yi gormeyi cok istiyorum aslinda en son bu rakami nisanliyken gormustum. 92 kilo oldgumda hayatimi hep sisman olarak geciricem sanmistm snra uzun sure 70 lerde pinekledim. Suan benm icn cok guzel bi duygu 60 lar. Hedefe bukdr az kalmisken toparlanmaliyim tekrardan. Baska yolu yook
Canım ya bugün dışardaydın ya kahvaltı filan diye başlamayınca motivasyonun düştü
Aslına bakarsan bende devamlı diyet diyet demiyorum dün akşsm şerbetli tatlılardan yeidm mesela akşam yemesem iyiydi ama oldu bi kere yani illaki kaçamaklar oluyo dert etme yarın sabah tam gaz devam edersin inanıyorum sana

Bugün bende ilk defa bu kadar çok su içtim. Nerdeyse 1.5 litre bitmek üzere.
Canım suyu çok içebilirsem kilo verdiğimi farkediyorum ben

Şişeler hrp böyle peşimde evde yoksa bende içemiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 34
Ben de bugün temizliğe vurdum kendimi deliler gibi kırklıyorum evi. Öğlen tam buğday arası ton balığı yedim. Arada bi avuç goji yedim. Ben be zaman böyle temizlik yapsam klasik burger söylerdim eve yemekle uğraşmamak için. Bi ara kendimi yemek sepetinde burger sipariş etmek üzereyken yakaladım anında çıktım uygulamadan. Ama bu akşam geç yiyecem 8 gibi anak yerim eşim dılardan getircek bişeyler ama zaten bu temizlikle verdiğim kalorileri zor alırım :)))

20160222_192045.jpg Kahvaltilik otlarim sirkeli suda bekliyo. Esim bukdr otu bir haftada nasil yiyosun diye guluyo biyandan :))

Akşam yemeği 6 da
Az balkabağı yemeği 1 köfte 3 kaşık pilav yarım dilim ekmek yoğurt salata

Türk kahvesi içicem şimdi

Ispanak yıkamam lazım ama ayaklarım çok ağrıyo :)

Akşam yemeği 6 da
Az balkabağı yemeği 1 köfte 3 kaşık pilav yarım dilim ekmek yoğurt salata

Türk kahvesi içicem şimdi

Ispanak yıkamam lazım ama ayaklarım çok ağrıyo :)
gelim yikiyim hizimi alamiyorum sanki butungun kosturan ben degildim :KK70:bnde simdi ispanaklara gecicem dinleniyorum

Merhabalar ben de 10 kilo fazlamı vermek için bugün diyete başladım. ilk etapta 1 hafta hiç yağ kullanmıyorum. öğünler çoğunlukla haşlama ve ızgara olacak.

sabah: 2 yumurta, 1 tane çeri domates
öğlen : 4 kaşık yoğurt ve haşlanmış brokoli
akşam : 6 kaşık yoğurt, rendelenmiş kerevizle karıştırdım
Gün içinde de 3 litre su + 15 dakika ip atlama

NOT: Benim metobolizmam ara öğünleri kaldırmıyor. ne zaman ki arada bir şey atıştırsam karnım daha çok acıkıyor, yeme isteğimi bastıramıyorum. o yüzden öğün aralarında 5 saat boyunca hiçbir şey yemiyor sadece su içiyorum.
67 kiloyla başladım. ilk hedefim 10 kilo vermek. ideal kilomsa 54 inşallah bu başarıya ulaşırım.

Benim akşam yemegide üç yemek kaşığı mantar yemeği ve yagsiz bol limonlu salata. Tabi açlıktan midem kaziniyo hiç doymadim. Ama yemiycem hiçbişey meyve bile.

Ben 8 gibi çayın yanında 3 tane gong yedim az goji kuru incir 1 tane 1 tanede hurma
Azıcık ta çekirdek çitledim yemesem daha iyiydi ama eşim yerken dayanamadım çay şekersiz tabi

Ben 8 gibi çayın yanında 3 tane gong yedim az goji kuru incir 1 tane 1 tanede hurma
Azıcık ta çekirdek çitledim yemesem daha iyiydi ama eşim yerken dayanamadım çay şekersiz tabi
Sen şu aburcuburları bıraksan yetcek yani

Kahvalti 9 da yaptm bir yumurta haslanmis, hellim peyniri bi parca, bir ceri domates,yesillik,Bir bardak sekerisz cay yarim dilim ekmek, smdi tilya. Sonra gyinip gezmeye hava cok guzel burda ilkonce pazara, sonra carsiya ordan sahile yuruycem

Back