• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Pismis borek buzluga koyulurmu kizlar bliyomusunz yok etmem lazim yarisini. Bi koca tepsi yaptm aksma kv gotrurum anneme vericm esim yemiyo borek hira yer kalanini buzluga koyayim diyorm cnku hira cok seviyo. Onun icn yaptm zaten ama beni rahat birakmaz o tepsi. Zaten o ilk zamanlarki azmim yok kendmi kotu hissediyorm bikac gundur goji beni baya tok tutuyomus onuda biraktm.
konur parça parça koy poşete arada çıkarırsın
Yufkaya yaptıysan çeyrek yufka 1 dilim ekmek yapıyo ona göre yiyebilirsin yarın sabah

Ara komşu kurabiye yapmış verdi yarım kurabiye yedim öğlen yemem zaten geç kahvaltı yaptım türk kahvesi yeşil çay akşam olur :)

Canım bu kurular hani üstü sussmlı çörekotlu olanlar mı
Eğer onlarda onlar çok yağlı haberin olsun
Yok Susamlı çörek otlu değil sade olanı. Hani şu parmak büyüklüğünde. Ama tabi kalorisi vardır bu benim aldigiminda. az yersem iki taneyi gecmezsem çok kalori almam diye düşündüm. Ama yinede ben bi okuyum paketin üstünü ne kadar yağ falan var bakiyim.

Pismis borek buzluga koyulurmu kizlar bliyomusunz yok etmem lazim yarisini. Bi koca tepsi yaptm aksma kv gotrurum anneme vericm esim yemiyo borek hira yer kalanini buzluga koyayim diyorm cnku hira cok seviyo. Onun icn yaptm zaten ama beni rahat birakmaz o tepsi. Zaten o ilk zamanlarki azmim yok kendmi kotu hissediyorm bikac gundur goji beni baya tok tutuyomus onuda biraktm.
Bide bu goji nedir bi bilgi verirmisin canım. Kalorisi falan dusukmu nerden aldın nası bişey. Tok tutuyo diyince merak ettim.

konur parça parça koy poşete arada çıkarırsın
Yufkaya yaptıysan çeyrek yufka 1 dilim ekmek yapıyo ona göre yiyebilirsin yarın sabah
tamam ozman :)

Bide bu goji nedir bi bilgi verirmisin canım. Kalorisi falan dusukmu nerden aldın nası bişey. Tok tutuyo diyince merak ettim.
kuru meyve canm zayiflamak icin yeniyo. Yemeklerden once gunde uc kere.

Tukkahvesi bi parca bitter ckolatayla sirf kakaodan yapilmis. Abim cikolata fabrikasinda calisiyo ordan getrdi.

@hiraysen çeyrek değil çeyreğin yarısı 1 dilim ekmekmiş 1/8 yazıyo emin olamadım gittim baktım kağıda
Sen çeyrek ye 2 dilim olsun :) kahvaltıda su kaldırır

Ben evde sıkıldım yakında oturan amcama geldim. Saat 16.00 da Azad'a yemek yedirirken üç beş kaşık yoğurtlu makarna yedim. Akşam yemeğine saymaya çalışıcam inşallah acıkmam

Buaksam gec yicem aksam yemegini hala gtmedik 7 yi gecer yemek yememiz. Hic sevmiyorm bu aralar biyere gtmeyi

Akşam 6da
Mercimek yemeği
3 kaşık bulgur yoğurt

Şimdi nescafe içicem

Back