• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kahvalti saat 09.00 da yaptm. Smdi yesil cay iciyorum. Oglen dunku biber dolmasindan bitane yiyip disari cikicam aksama gorusuruzzz :)

Eklentiler

• 20160212_090108.jpg
    20160212_090108.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kahvaltı peynir zeytin haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Yeşilçay içicem
Arkadaşıma gitcem öğleden sonra ona da kısır yaptırcam öğlen akşam birleştiririm yoksa kek poğaça falan yapıyo :) bi de türk kahvesi içerim oh mis

Oglen yemegmi aceleyle yedim disari cikinca acikmamak icn. Yksa sokaktaki seyleri gorunce karnim gurulduyo:))

Eve geldim 3000 adim bugunluk. Belim cok agriyo zor yurudum bacagimi atamiyorum o derece sanirm evde pilates topuyla tepinirken ters hareket yaptim.

Öğle yemeğinde bi kase tarhana içmiştim. Bi saat sonra da akşam yemeğinde haşlanmış tavuk ve yanına light yoğurt yiycem. Yarın da spora başlıyorum ;)

Aksam yemegi busaatte yedim firinda patates kofte ve ekmeksiz yedim ilerleyen saatlerde nescafe icerim artik

Bende dediğim gibi kısır yedim öğlen akşam yemeği yok nescafe içtim bi de eve giderkende yolda erken inip yürücem evde de meyve yerim

Akşsm yemeği 1 servis kepçesi bulgur pilavı bi o kadarda musakka yarım kse yopurt çok oldu bu sefer

Bende aciktm ya bugece. Hirada yordu beni dha yeni uyudu
Cokta erken yedim.sadece o saatten beri bir bardak su ictim nescafe icicektm vazgctm. Smdi yaticm sabah olsun hemen khvlti yapiyim:))

Gunaydin kahvaltim herzamankinden haslanmis yumurta yesillik ligt peynir zeytin bir dlim tam bugday ekmegi bir bardak yesil cay

Back