• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Yemyeşil kahvaltım

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 37
Salatalıkları yemiyebilirim tadı pek güzel değil:)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın arkadaşlar benimde en az 5 kg vermem gerekiyor vé 2 senedir ne yaptıysam olmuyor psikolojim çok bozuk 1.73 boyum var 69 70 geliyorum tartı da gitmiyor ama 2 senedir benim yediklerimi başkası yese tığ gibi olur ama yok bende gitmiyor eltimle gorumcem lerle yazın koy evimiz var oraya gidiyoruz onların yediğinin çeyreğin ı yiyorum nerdeyse ama onlar benden zayıf çok moralim bozuk takinti haline getir dim üst bedenim zayıf ama kalça ve bacaklar da kg var çok mutsuzum

Günaydın arkadaşlar benimde en az 5 kg vermem gerekiyor vé 2 senedir ne yaptıysam olmuyor psikolojim çok bozuk 1.73 boyum var 69 70 geliyorum tartı da gitmiyor ama 2 senedir benim yediklerimi başkası yese tığ gibi olur ama yok bende gitmiyor eltimle gorumcem lerle yazın koy evimiz var oraya gidiyoruz onların yediğinin çeyreğin ı yiyorum nerdeyse ama onlar benden zayıf çok moralim bozuk takinti haline getir dim üst bedenim zayıf ama kalça ve bacaklar da kg var çok mutsuzum
beni anlatmissin resmen. 1,73 boy 69 kilo:))) aynen belim incecik kalca basen sorunum var buda cok kotu goruntuye sebep oluyo

Ay ben yiyemiyorum böyle otları ya anca salata gibi yemeğin yanında
Bnde yiyemiyodum hatta maydanozu ve dereotunu hic yemezdim smdi cok seviyorm hamileyken basladm kahvaltida yesillik yemeye alistm smdi kahvaltiya disari bile gtsem aliyorm muhakkak tabagima esim dalga geciyo hatta bu hyumla

Aynen öyle 2 doğum yaptım biri 7 bri 2 yaşında iki çocuğum var evlenmeden önce 50 lerde gezerken 70 lerı görmek insanın psikoloji sini çok bozuyor ve ben cok az yiyorum buna rağmen veremiyorum

Günaydınlar

kahvaltı omlet peynir 1.5 dilim ekmek çay

Dışarı çıkcaz şimdi gezmeler tozmalar sonumuz hayrolsun :)

Aynen öyle 2 doğum yaptım biri 7 bri 2 yaşında iki çocuğum var evlenmeden önce 50 lerde gezerken 70 lerı görmek insanın psikoloji sini çok bozuyor ve ben cok az yiyorum buna rağmen veremiyorum
yazz burda yediklerni nerde yanlis yapiyosun gorelm hepbirlikte. Sabhlari saglam kahvalti yap mesela yesilligi bol tuket ve en az 2 lt su. Yesil cay gunde iki bardak. Ve hareket. Katil bze ;)

Spor salonundan sevgiler kızlarrrr :KK49:
yiihuuuu sportif arkadasimm :cool:

Kizlar resm koyamiyorm cok griyo faturaya. Bikac gun yazicam sadece.
Oglen yemegi tonbalikli salata azoncede bir lokum:KK22:

Back