- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakalamistm ama caktirmadim bide kahvalti tabaginda az biseyler vardi sanki oyzden yazmadim :)) yoksa benden kacarmi. Buarada koyuyosun alacati cesme izmirde geziyosn oralarda icim gidiyo yaz gelsin yaa ozledimmBizde kahvaltıya gittik @hiraysen yakalamadan ben yazayım :)
2 dilim köy ekmeği peynir domates yumurta reçellerden sevdiğim bişey yoktu yemedim 1 lokma bal kaymak 3 fincan çay
Bugün anneme gidiyorum yürüyüşün dibine vurcam
Ay ben nefret ettim gitcek hiçbiyer yok alaçatı çok sıkıcı devamlıyaşayıncayakalamistm ama caktirmadim bide kahvalti tabaginda az biseyler vardi sanki oyzden yazmadim :)) yoksa benden kacarmi. Buarada koyuyosun alacati cesme izmirde geziyosn oralarda icim gidiyo yaz gelsin yaa ozledimm
Nye kiz ben seviyorum orayi sevimli biyer gerci dedgin gbi hem kucuk hem kazik:))Ay ben nefret ettim gitcek hiçbiyer yok alaçatı çok sıkıcı devamlıyaşayınca
aynen sadece günübirlik gezilcek biyer yeme içme kalma yeri değilNye kiz ben seviyorum orayi sevimli biyer gerci dedgin gbi hem kucuk hem kazik:))
ay ne güzel burda hiç bişey yok bakalım halk eğitim açılcakmış lafta görcez neler olcakDikişe gittiğim halk eğitim merkezinde fitnes kursuna yazıldım haftada 3 gün makineler var çok değil ama 5-6 makine vardı step filanda varmış ben makinelerde 1 saat yapsam yeter dedim hoca tamam dedi
Ayrıca daha önce çıkarttığım etek kalıbından kendime bugün etek diktim acayip bol oldu yarın daraltmaya uğraşacam ama yinede çok mutlu oldum