• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Bizde kahvaltıya gittik @hiraysen yakalamadan ben yazayım :)

2 dilim köy ekmeği peynir domates yumurta reçellerden sevdiğim bişey yoktu yemedim 1 lokma bal kaymak 3 fincan çay

Bugün anneme gidiyorum yürüyüşün dibine vurcam

Oglen yemegim

Eklentiler

• 20160211_131628.jpg
    20160211_131628.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 44
Bizde kahvaltıya gittik @hiraysen yakalamadan ben yazayım :)

2 dilim köy ekmeği peynir domates yumurta reçellerden sevdiğim bişey yoktu yemedim 1 lokma bal kaymak 3 fincan çay

Bugün anneme gidiyorum yürüyüşün dibine vurcam
yakalamistm ama caktirmadim ;) bide kahvalti tabaginda az biseyler vardi sanki oyzden yazmadim :)) yoksa benden kacarmi. Buarada koyuyosun alacati cesme izmirde geziyosn oralarda icim gidiyo yaz gelsin yaa ozledimm

yakalamistm ama caktirmadim :KK66: bide kahvalti tabaginda az biseyler vardi sanki oyzden yazmadim :)) yoksa benden kacarmi. Buarada koyuyosun alacati cesme izmirde geziyosn oralarda icim gidiyo yaz gelsin yaa ozledimm
Ay ben nefret ettim gitcek hiçbiyer yok alaçatı çok sıkıcı devamlıyaşayınca

İki parça yağsız pişirilmiş acı soslu tavuk göğüs yarım kase light yoğurt. Öğle yemeği

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 21
Dikişe gittiğim halk eğitim merkezinde fitnes kursuna yazıldım haftada 3 gün makineler var çok değil ama 5-6 makine vardı step filanda varmış ben makinelerde 1 saat yapsam yeter dedim hoca tamam dedi
Ayrıca daha önce çıkarttığım etek kalıbından kendime bugün etek diktim acayip bol oldu yarın daraltmaya uğraşacam ama yinede çok mutlu oldum

Nye kiz ben seviyorum orayi sevimli biyer gerci dedgin gbi hem kucuk hem kazik:))
aynen sadece günübirlik gezilcek biyer yeme içme kalma yeri değil

Dikişe gittiğim halk eğitim merkezinde fitnes kursuna yazıldım haftada 3 gün makineler var çok değil ama 5-6 makine vardı step filanda varmış ben makinelerde 1 saat yapsam yeter dedim hoca tamam dedi
Ayrıca daha önce çıkarttığım etek kalıbından kendime bugün etek diktim acayip bol oldu yarın daraltmaya uğraşacam ama yinede çok mutlu oldum
ay ne güzel burda hiç bişey yok bakalım halk eğitim açılcakmış lafta görcez neler olcak

Türk kahvesi içtim şimdi anneme geldim çok sıcaktı hava fenalık geldi vallahi kış mı yaz mı belli değil

Benimde akşam yemeği 1 lahmacun ayran
Adam diyo ki 1 mi 2 mi lahmacun
1 lahmacun yarım hamurmuş yarım pide diyo dedim yeter :) amca yedirsin diye bakıyo :)

Cok sk gremiyeblirm kizlar int paketm yok ve buay baya girdim bu sekilde baya yklu fatura bekliyorum :)

Back