• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

@minnakkartal canm sni gordum ruyamda senin evindeydik. Kitliktan ckmis gbi eellermizle yemek yiyoduk. Benm bu ruyalar nolcak byle :)))
ahaha ya bende gece yatıp sabah ki kahvaltı düşünüyorum sonra rüyamda kalori hesaplıyorum :P ama yaza hepimiz fit olucaz ya o zaman bizim evde diyete veda partisi yapabiliriz :KK49:

ben totalde 2 kilo verdim zaten amacım 3 vermekti malum ama şuan önce verdiğim 2 kiloyu sabitlicem arada kaçamaklarla bu otursun sonra 1 kilo daha vercem ve yaza bikini giycem :KK59:

Kahvaltımı değiştirdim mantarlı omlet ve peynir. Zeytinler benim değil ki sevmem zaten :)))
Ben pzt söylemiştim zaten 62,5 çıktım yine.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    72 KB · Görüntüleme: 38
ben totalde 2 kilo verdim zaten amacım 3 vermekti malum ama şuan önce verdiğim 2 kiloyu sabitlicem arada kaçamaklarla bu otursun sonra 1 kilo daha vercem ve yaza bikini giycem :KK59:
Ahahahh ben mayokini gymeyi dusunuyorm:)) saka bi yana bikini giymek artk hayal gbi karnimdaki catlaklardan dolayi gecen yaz mayo gydm mecburen bu sene allah kerim:)

Ahahahh ben mayokini gymeyi dusunuyorm:)) saka bi yana bikini giymek artk hayal gbi karnimdaki catlaklardan dolayi gecen yaz mayo gydm mecburen bu sene allah kerim:)
Valla bikini giycek kıvama gelsem giyerim ben ki karnım harita gibi :) bi de safra kesesi ameliyatı olmuştum 2 tane de onun izi var :) öykünün hatırası çatlaklar :)

Valla bikini giycek kıvama gelsem giyerim ben ki karnım harita gibi :) bi de safra kesesi ameliyatı olmuştum 2 tane de onun izi var :) öykünün hatırası çatlaklar :)

çok şükür bende çatlak yok sadece sezaryn dikişinin üstünde bi kaç tane eh oranın da bikiniyle alakası yok :) gerçi ben geçen yaz bi kaç kilo fazlam olsada giymiştim bikini ama o zmn daha bir yaşındaydı mira bebek fln diye avundum bu yıl fit giycem umarım

Ya bu hafta başından beri çok halsizim ekin kolum kalkmıyor. Gerçi pzt deli temizlik yaptım dün de üç saat gezdim ama bugün çok kötüyüm. Kasıklarım da çok fena sancıyor :( pazara gitmem lazım ama hiç halim yoooklkk :(

Bende çay yaptım içiyorum şimdi yğmur yağıyo hava rüzgar ne planlarım vardı izin için hepsi kaldı eşimde sağolsun hiç umru değil

Saat 6da disari ckcaz hirayi aanneme birakip uskudar sahile fln degisikllik olsn diye. Ve ben saat 5 te salatami yicem orda disarda hicbisey yemem artik uzgunmm ama esimi yanlz birakcm yemek konusunda:)

Back