Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahaha ya bende gece yatıp sabah ki kahvaltı düşünüyorum sonra rüyamda kalori hesaplıyorum ama yaza hepimiz fit olucaz ya o zaman bizim evde diyete veda partisi yapabiliriz@minnakkartal canm sni gordum ruyamda senin evindeydik. Kitliktan ckmis gbi eellermizle yemek yiyoduk. Benm bu ruyalar nolcak byle :)))
Ahahahh ben mayokini gymeyi dusunuyorm:)) saka bi yana bikini giymek artk hayal gbi karnimdaki catlaklardan dolayi gecen yaz mayo gydm mecburen bu sene allah kerim:)ben totalde 2 kilo verdim zaten amacım 3 vermekti malum ama şuan önce verdiğim 2 kiloyu sabitlicem arada kaçamaklarla bu otursun sonra 1 kilo daha vercem ve yaza bikini giycem
Valla bikini giycek kıvama gelsem giyerim ben ki karnım harita gibi :) bi de safra kesesi ameliyatı olmuştum 2 tane de onun izi var :) öykünün hatırası çatlaklar :)Ahahahh ben mayokini gymeyi dusunuyorm:)) saka bi yana bikini giymek artk hayal gbi karnimdaki catlaklardan dolayi gecen yaz mayo gydm mecburen bu sene allah kerim:)
Ahahahh ben mayokini gymeyi dusunuyorm:)) saka bi yana bikini giymek artk hayal gbi karnimdaki catlaklardan dolayi gecen yaz mayo gydm mecburen bu sene allah kerim:)
Valla bikini giycek kıvama gelsem giyerim ben ki karnım harita gibi :) bi de safra kesesi ameliyatı olmuştum 2 tane de onun izi var :) öykünün hatırası çatlaklar :)
bende special k ile doyduğumu hissediyorum nesfitin çikolatalısı ile de tatalı ihtiyacımı gideriyorum haftada birÖğle yemeğim special k. Bunj aldım bu sefer bu daha tok tutuyor galiba ben de açım diye kaseyi Baya doldurdum ama :/
Bana fazla tatlı geldi bu ya sanki lif daha iyi benim için.bende special k ile doyduğumu hissediyorum nesfitin çikolatalısı ile de tatalı ihtiyacımı gideriyorum haftada bir