Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende kacamak yaptin heyooo :)))))Ben pazarda dayanamayıp bi sokak simidi aldım. Azad seviyo zaten yarısını yedi, yarısını da ben yedim :)))
kaçamak yapmam şekerim o yarım simidin yanına yoğurt koydum bi kase ve akşam yemeği yaptım 16.30 dükkanı kapadım :)))Sende kacamak yaptin heyooo :)))))
Valla bende sizlerden çook umutluyum :) bu arada ben hamile kalmadan önce düzenli salona gidiyordum sonra doğum yapınca gidemedim. Eve eliptik bisikletlerden aldım. Daha öncede bahsetmiştim. Şiddetle tavsiye ederim. Ben rejimle ve bu bisiklet sayesinde verdim kilolarımı. Spora para vericegine buna bi bak derim kesinlikle.Maşallahlarınızı kenara bırakın işin ilginci canım abur cubur da çekmiyor ya şu regl dönemimde bile istemedim hiçbişey. İnşallah bmyle sürer
Benim salon şart ya. Bizim ev sitede falan değil normal mahalle o yüzden dışarda yürüyüş sevmiyorum arabaların arasında caddelerde falan hoşuma gitmiyor. Tempo mu yapayım gelip geçen arabaları mı kollayayım yürüyemem öyle. Evde de yalan dolan spor işi o yüzden salon şart. Bugüne kadar salonlara hep para verip gitmedim ama bu kez spor işim de diyetime benzer inşallah. İkinci @AreN5 azmi görecek bu topikler:)))
oda var bende oylece duruyo. Spor salonu var resmen evde sadece kosu bandini kullanabliyorm ama. İlk aldgmda kullaniyodum ama duzenli kullanmadgm icn pek farkedememistm faydasini. Kullaniyim bari onuda gerci bacaklari guzel calistiriyo.bacak kasi yapiyomus diye duymustmValla bende sizlerden çook umutluyum :) bu arada ben hamile kalmadan önce düzenli salona gidiyordum sonra doğum yapınca gidemedim. Eve eliptik bisikletlerden aldım. Daha öncede bahsetmiştim. Şiddetle tavsiye ederim. Ben rejimle ve bu bisiklet sayesinde verdim kilolarımı. Spora para vericegine buna bi bak derim kesinlikle.
Bende günde 1 saat yapıyordum. 30dk sabah 30dk akşam. Şimdide haftanın 4 5 günü günde 30 dk yapıyorum. Bu bisikletler eliptik ya o yüzden basen kalça falan da güzel gidiyor. Bide bende çok alışkanlık oldu. Yapmadığım zaman mutsuz hissediyorum kendimi.oda var bende oylece duruyo. Spor salonu var resmen evde sadece kosu bandini kullanabliyorm ama. İlk aldgmda kullaniyodum ama duzenli kullanmadgm icn pek farkedememistm faydasini. Kullaniyim bari onuda gerci bacaklari guzel calistiriyo.bacak kasi yapiyomus diye duymustm
Evim çok küçük hiç yer yok o yüzden salon daha uygun bana. Hem dışarı çıkmış olurun. Bir de ben spinning bike diye bişey duydum o acayip iyiymiş ve salonda varmış. Eğer seversem o aleti ve spora da alışırsam eve ondan alabilirim bi yer açabilirimValla bende sizlerden çook umutluyum :) bu arada ben hamile kalmadan önce düzenli salona gidiyordum sonra doğum yapınca gidemedim. Eve eliptik bisikletlerden aldım. Daha öncede bahsetmiştim. Şiddetle tavsiye ederim. Ben rejimle ve bu bisiklet sayesinde verdim kilolarımı. Spora para vericegine buna bi bak derim kesinlikle.
Biliyorum onuda çok yaptım salondayken. İnanılmaz zor üst seviyelere çok çıkaramıyordum ben ama oda çok kalori yaktırıyor gerçekten.Evim çok küçük hiç yer yok o yüzden salon daha uygun bana. Hem dışarı çıkmış olurun. Bir de ben spinning bike diye bişey duydum o acayip iyiymiş ve salonda varmış. Eğer seversem o aleti ve spora da alışırsam eve ondan alabilirim bi yer açabilirim
Bi heves bos oda var diye almistk birsuru alet.karikoca spora ihtiyacmiz var diye. Ama malesef evde pek yapilmiyo spor yda yapiliyo biz yapamadik :) oturup cerez yemek dha cazip gelmis bize :))))@Apriori123 @hiraysen e git spora baksana herşey var :)
bende öyle bir sürü şey aldım sonra çoğunu dağıttım şimdi sadece koşu bandı var evde ama askılık vazifesi görüyorBi heves bos oda var diye almistk birsuru alet.karikoca spora ihtiyacmiz var diye. Ama malesef evde pek yapilmiyo spor yda yapiliyo biz yapamadik :) oturup cerez yemek dha cazip gelmis bize :))))
Ne yersen ye yürüyüş yap başka çaresi yok 1 aşağı 1 yukarı gitcenbu sabah 49.6 çıktım tartıda reglime bir iki gün var ve ilk kez göbeğim dümdüzdü ama bu kez de yüzüm söndü neyse ben hedefe vardım sayarım artık daha fazlası ii durmucak bende o yüzden bana müsade eğer koruyabilirsem ne ala sadece ziyaret amaçlı gelirim koruyamazsam diyetle görüşürüz :)
hepiciğinize kolaylıklar olsun bu yolda