• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Eşim geç gelecekmiş bende bgn altı gibi yedim yeşil mercimek çorbası ve 7-8 tane yulaflı bisküvi

Ben yemedim yemek yemicem istemiyorum kavga ettik öküzcükle tabikisi o haklıymış her zamanki gibi kendini haklı görüyo dicek bişey bulamıyorum işte bıktım

Maşallahlarınızı kenara bırakın :KK66: işin ilginci canım abur cubur da çekmiyor ya şu regl dönemimde bile istemedim hiçbişey. İnşallah bmyle sürer
Benim salon şart ya. Bizim ev sitede falan değil normal mahalle o yüzden dışarda yürüyüş sevmiyorum arabaların arasında caddelerde falan hoşuma gitmiyor. Tempo mu yapayım gelip geçen arabaları mı kollayayım yürüyemem öyle. Evde de yalan dolan spor işi o yüzden salon şart. Bugüne kadar salonlara hep para verip gitmedim ama bu kez spor işim de diyetime benzer inşallah. İkinci @AreN5 azmi görecek bu topikler:)))
Valla bende sizlerden çook umutluyum :) bu arada ben hamile kalmadan önce düzenli salona gidiyordum sonra doğum yapınca gidemedim. Eve eliptik bisikletlerden aldım. Daha öncede bahsetmiştim. Şiddetle tavsiye ederim. Ben rejimle ve bu bisiklet sayesinde verdim kilolarımı. Spora para vericegine buna bi bak derim kesinlikle.

Valla bende sizlerden çook umutluyum :) bu arada ben hamile kalmadan önce düzenli salona gidiyordum sonra doğum yapınca gidemedim. Eve eliptik bisikletlerden aldım. Daha öncede bahsetmiştim. Şiddetle tavsiye ederim. Ben rejimle ve bu bisiklet sayesinde verdim kilolarımı. Spora para vericegine buna bi bak derim kesinlikle.
oda var bende oylece duruyo. Spor salonu var resmen evde sadece kosu bandini kullanabliyorm ama. İlk aldgmda kullaniyodum ama duzenli kullanmadgm icn pek farkedememistm faydasini. Kullaniyim bari onuda gerci bacaklari guzel calistiriyo.bacak kasi yapiyomus diye duymustm

Aksam yemegi olarak kumpir yedm buaksam mayonez falan koydurmadm. Esim lokmalari gotururken ben avucumu yaladim. Canmda hic istemedi zaten

oda var bende oylece duruyo. Spor salonu var resmen evde sadece kosu bandini kullanabliyorm ama. İlk aldgmda kullaniyodum ama duzenli kullanmadgm icn pek farkedememistm faydasini. Kullaniyim bari onuda gerci bacaklari guzel calistiriyo.bacak kasi yapiyomus diye duymustm
Bende günde 1 saat yapıyordum. 30dk sabah 30dk akşam. Şimdide haftanın 4 5 günü günde 30 dk yapıyorum. Bu bisikletler eliptik ya o yüzden basen kalça falan da güzel gidiyor. Bide bende çok alışkanlık oldu. Yapmadığım zaman mutsuz hissediyorum kendimi.

Evim çok küçük hiç yer yok o yüzden salon daha uygun bana. Hem dışarı çıkmış olurun. Bir de ben spinning bike diye bişey duydum o acayip iyiymiş ve salonda varmış. Eğer seversem o aleti ve spora da alışırsam eve ondan alabilirim bi yer açabilirim

Evim çok küçük hiç yer yok o yüzden salon daha uygun bana. Hem dışarı çıkmış olurun. Bir de ben spinning bike diye bişey duydum o acayip iyiymiş ve salonda varmış. Eğer seversem o aleti ve spora da alışırsam eve ondan alabilirim bi yer açabilirim
Biliyorum onuda çok yaptım salondayken. İnanılmaz zor üst seviyelere çok çıkaramıyordum ben ama oda çok kalori yaktırıyor gerçekten.

Bi heves bos oda var diye almistk birsuru alet.karikoca spora ihtiyacmiz var diye. Ama malesef evde pek yapilmiyo spor yda yapiliyo biz yapamadik :) oturup cerez yemek dha cazip gelmis bize :))))
bende öyle bir sürü şey aldım sonra çoğunu dağıttım şimdi sadece koşu bandı var evde ama askılık vazifesi görüyor

bu sabah 49.6 çıktım tartıda reglime bir iki gün var ve ilk kez göbeğim dümdüzdü ama bu kez de yüzüm söndü neyse ben hedefe vardım sayarım artık daha fazlası ii durmucak bende o yüzden bana müsade eğer koruyabilirsem ne ala sadece ziyaret amaçlı gelirim koruyamazsam diyetle görüşürüz :)
hepiciğinize kolaylıklar olsun bu yolda :KK49:

Dün pazar vardı tüm otları topladım :) gece yatamadık sabah kalkamadık anca kahvaltıya oturduk. Bu Arada artık peyir yerine lor yiycem daha hafif

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 28
bu sabah 49.6 çıktım tartıda reglime bir iki gün var ve ilk kez göbeğim dümdüzdü ama bu kez de yüzüm söndü neyse ben hedefe vardım sayarım artık daha fazlası ii durmucak bende o yüzden bana müsade eğer koruyabilirsem ne ala sadece ziyaret amaçlı gelirim koruyamazsam diyetle görüşürüz :)
hepiciğinize kolaylıklar olsun bu yolda :KK49:
Ne yersen ye yürüyüş yap başka çaresi yok 1 aşağı 1 yukarı gitcen

Merhaba kızlar bugğnden itirbaren sıkı diyetteyim sabah aceleden yazamadım sadece haşlanmış yumurta yedim bi tane kursa geldim şimdi öğle yemeği yedik

Ekmek yoktu sabahta bişey yemeğimden bi tane bu poğçalardan aldım içi boş

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 26
Back