- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
musli falan sabh kahvaltilarini o sekilde yapablirsn yiyebilene guzl tarifler var ama ben yiyemiyorm malesef. Mihlama falan yemek hayal oldu bana. Ben alistm sanirm otlamayaYa ben bıktım her gün bu kahvaltıyı yapmaktan :/ her sabah yumurta yemekten peynir yemekten gına geldi. Otları saymıyorum bile diyette değişik kahvaltı ne olabilir ki yaw
niye hayal olsun yiceksin ama oturupta bir sahan değil 2-3 çatal o gün sonraki öğünlerine dikkat etceksinmusli falan sabh kahvaltilarini o sekilde yapablirsn yiyebilene guzl tarifler var ama ben yiyemiyorm malesef. Mihlama falan yemek hayal oldu bana. Ben alistm sanirm otlamaya
Yumurta biraz süt 1 kaşık un çırp krep gibi tavada yap hemen hop mis :) öyküye yapıyorum bazen bayılıyo azadda sever belki hemde sana değişiklik olurMüsli tarzı sütlü şeyleri öğlen yiyorum genelde ya sabah kahvaltı yerini tutmaz heralde :/ ben zaten kahvaltı yapmayan biriydim o yüzden acayip sıkıntılı bi öğün benim için. Ama sağlam da yapmak lazımmış o yüzden en çok kahvaltıya abanıyorum
Azad nefret ediyor krepten peçete gibi yırtıp yere atıyor ben de krepi boş yemem en iyisi o işlere hiç girmiyim ben otlanmaya devam :)Yumurta biraz süt 1 kaşık un çırp krep gibi tavada yap hemen hop mis :) öyküye yapıyorum bazen bayılıyo azadda sever belki hemde sana değişiklik olur
Sen et haşla kahvaltı da azada :)Azad nefret ediyor krepten peçete gibi yırtıp yere atıyor ben de krepi boş yemem en iyisi o işlere hiç girmiyim ben otlanmaya devam :)
bu durumda topiğin gurur kaynağı @Apriori123 kaçamak yapmayan tek kişiİtiraaafffffff ediyormmmmmm!!!!!!
Sali gnu yqpilmiyck seyi yaptm. Yarn tartida kesn cikicak.Azonce nescafe yaptm iciyodm ara ogun niyetine. canm cok tatli istedi aserdim resmen. Saray helvasi yedim bir parca. Pismanda olmadim hee:) yarn sabh pisman olcam ama off offf eritmem lazm onu bugn
5 kere in çık sen o merdivenleri :) valla bende geçen haftadan fazla gördüm bubhafta 2 gündür yine kabızım bugün içtim şurup ama bakalım yarın tartıda ne çıkcakİtiraaafffffff ediyormmmmmm!!!!!!
Sali gnu yqpilmiyck seyi yaptm. Yarn tartida kesn cikicak.Azonce nescafe yaptm iciyodm ara ogun niyetine. canm cok tatli istedi aserdim resmen. Saray helvasi yedim bir parca. Pismanda olmadim hee:) yarn sabh pisman olcam ama off offf eritmem lazm onu bugn
akşam biraz kayar mı bugünÖğle yemeği. Salata malzeme kalmamış göbek havuç iki çeri var. Ton balığı ve bi kaşık Mısır