• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Doğru meyveler tüketerek yani yağ yakıcı özelliği olan meyveler tüketerek doğal yollardan kilo verebilirsiniz. En iyi ve en basit diyet programları bence sağlıklı yiyecekler tüketmek ile gerçekleşiyor. Kilo verdiren meyveler ile ilgili şöyle bir bilgi buldum hatta isterseniz bakabilirsiniz.

Akşam yemeğim. Yarım kase ayran çorbası, bir etli kabak dolması, bir yemek kaşığı süzme yoğurt. Bu son yemek ve dükkan kapanır ;)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 31
@Apriori123 çemkircek şimdi makarna ne diye :) yemek yok tabikisi bugün geldik tavuk yapcaktım istemedi eşim böyle geçti bugün

@Apriori123 çemkircek şimdi makarna ne diye :) yemek yok tabikisi bugün geldik tavuk yapcaktım istemedi eşim böyle geçti bugün
Neyse sayısı az bi de erken yedin bişi olmaz ;) valla eden kendine eder ben kızsam ne olacak ;)))) ben şimdiden vermişim 3 kg mu, isterseniz oturun 4 ekmek yiyin hıhhhhh :p

Neyse sayısı az bi de erken yedin bişi olmaz :KK66: valla eden kendine eder ben kızsam ne olacak :KK66:))) ben şimdiden vermişim 3 kg mu, isterseniz oturun 4 ekmek yiyin hıhhhhh :p
Valla ayın 20 sine kadar böyle düşe kalka gitcem ama ondan sonraaaa bombe yim :) şimdi izinli diye eşim sesim çıkmıyo germiyim adamı :)

Ya ben bıktım her gün bu kahvaltıyı yapmaktan :/ her sabah yumurta yemekten peynir yemekten gına geldi. Otları saymıyorum bile :( diyette değişik kahvaltı ne olabilir ki yaw

Back