Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaydırmamaya çalışcam ama Kaysa bile en fazla 18.00 de yerinakşam biraz kayar mı bugün
Hiç yemesen çatlar mısın acaba ya böyle sıkarak yapmayın diyeti kızlar valla istediğiniz kg ya gelince de özlediğiniz şeylere saldıracaksınız ve eski kg ları geri alacaksınız. Bazı yiyeceklerle temelli vedalaşın, bi daha hayatınıza almayın. Ben hamur işi unlu gıda şle öyle yaptım hiç de aramıyorum. Tatlı kızartma hamur işi ekmek vs vs temelli bırakınTam bugday unundan hamurisi yapsam yiyeblirmiyim kizlar.
Evde tambugday unu var hira dereotlu pogca cok seviyo yapcm bari yapmiskem diyete uygun olsun dedim yoksa bnde hamurisi hic yemedim beyaz ekmek ble yemedim. Tuz seker un kullanmiyorm basladgmzdan beri. Hem malzemeler cok uygun diyet yemekleri sitesinden aldim tarifi. İyi tmm bee yememHiç yemesen çatlar mısın acaba ya böyle sıkarak yapmayın diyeti kızlar valla istediğiniz kg ya gelince de özlediğiniz şeylere saldıracaksınız ve eski kg ları geri alacaksınız. Bazı yiyeceklerle temelli vedalaşın, bi daha hayatınıza almayın. Ben hamur işi unlu gıda şle öyle yaptım hiç de aramıyorum. Tatlı kızartma hamur işi ekmek vs vs temelli bırakın
Evde tambugday unu var hira dereotlu pogca cok seviyo yapcm bari yapmiskem diyete uygun olsun dedim yoksa bnde hamurisi hic yemedim beyaz ekmek ble yemedim. Tuz seker un kullanmiyorm basladgmzdan beri. Hem malzemeler cok uygun diyet yemekleri sitesinden aldim tarifi. İyi tmm bee yememHiç yemesen çatlar mısın acaba ya böyle sıkarak yapmayın diyeti kızlar valla istediğiniz kg ya gelince de özlediğiniz şeylere saldıracaksınız ve eski kg ları geri alacaksınız. Bazı yiyeceklerle temelli vedalaşın, bi daha hayatınıza almayın. Ben hamur işi unlu gıda şle öyle yaptım hiç de aramıyorum. Tatlı kızartma hamur işi ekmek vs vs temelli bırakın
ancak o paklar bizi :))))Fairy yuzdeyuz yagda bile etkiliymis smsi sisesindeki yaziyi okudum sesli guldum:)) siseyi dikesim geldi kafaya
Ben sutu sekerisz icemiyorum oyzden hic yanasmiyorum sute.Tatlı krizi diye bişey varsa işte çözüm, tarçınlı süt yanına kuru meyve
Aaaa ama sütün kendi bi tatlılığı var zaten. Gerçi ben hiçbirşeyi şekerle içemiyorum hiç aram yok. Şerbetli tatlı galan da yemem o yüzden. Bu da en sevdiğim huyumBen sutu sekerisz icemiyorum oyzden hic yanasmiyorum sute.
Serbetli tatlida seviyorum normalde. Sutu annem oyle alistrmis onun sucu:) sade icince midem bulaniyo bide ilik olcak sicaga yakin. İcmesem dha iyi:) tarcinli su ictm bikere sirf bu yzdenAaaa ama sütün kendi bi tatlılığı var zaten. Gerçi ben hiçbirşeyi şekerle içemiyorum hiç aram yok. Şerbetli tatlı galan da yemem o yüzden. Bu da en sevdiğim huyum