Bizde nerdeyse hiç çorba pişmez. Sadece Azad'a çorba yaparım. Eşim de ben de sevmeyiz. Sulu yemek ya da et türü şeylerin yanına pilav ya da makarna yapıyordum hep. Ama artık yapıcam çorba hem Azad'a hem kendimeCorba cok sisiriyo beni corba pilav olunca ekmek yemiyorm oyzden.
sulu seyler yemen dha iyi olur senin icinBizde nerdeyse hiç çorba pişmez. Sadece Azad'a çorba yaparım. Eşim de ben de sevmeyiz. Sulu yemek ya da et türü şeylerin yanına pilav ya da makarna yapıyordum hep. Ama artık yapıcam çorba hem Azad'a hem kendime
Aldnmi tilya malzemelerni? Nezman basliyosun bir ay duzenli yapmak gerekiyomusBende bi iki çatal taze fasülye yedim eşim tabağında bıraktı dökmemek için
bi ayar çekcem bakalım bendeErken yani 5 ten once yyincede cok acikiliyo aksam. Bz normalde 4 te aksam yemegi yiyoduk ama snra 8 de aburcbur fasli basliyodu. Smdi 6 7gbi yiyoruz sisip oturuyoruz yer kalmiyo:) bugn baya geciktik 8 de gelcekmis
Unutmuş eşimAldnmi tilya malzemelerni? Nezman basliyosun bir ay duzenli yapmak gerekiyomus
bende bu ay bağlattım +50 tl fatura gelince eve bağlatayın daha ii dedim6gb int 12 gunde nasil bitti anlamadim esimden internet aldikca kendi tlfnuma paylascam artik. Eve bi net baglatamadik iskan yuzunden. Ya konusu acilmisken @Apriori123 2 yil olcak mutahit iskan cikartmadi eve mahkemeye versekmi
sagol cnm fazlasi zarar diyolar bir avuc cok gelmezmiki@hiraysen ben sabah akşam sayarak değilde bi avuçdan az yiyordum. Üstünede hemen 1 bardak ılık su içtim. Hatta hala yiyorum. Bide canım çok tatlı istediginde yiyorum. Buzdolabında cam kavanozda sakla. Daha uzun gidiyor. Bide bazıları çay olarak demleyip içiyor ama ben hiç öyle yapmadım.
Bizde bekliyoruz mutahit beyin keyfini onun yuznden ne tlfn faturalari geldi banabende bu ay bağlattım +50 tl fatura gelince eve bağlatayın daha ii dedim
Canım benim babamında apartmanı var Beylikdüzü'nde o da yaşamıştı bu problemi su vs herşey sorundu. Tapuları alamıyordu. Ben belediye ile görüştüm tapuları aldım. Ama iskan hala sorundu belediye zorluk çıkardı. bir de kuzenim inşaat mühendisi aracı firmalar varmış onlarla bi şekilde çözüldü. Adli süreç uzun sürebilir belediye ile halletmeye çalışın bence6gb int 12 gunde nasil bitti anlamadim esimden internet aldikca kendi tlfnuma paylascam artik. Eve bi net baglatamadik iskan yuzunden. Ya konusu acilmisken @Apriori123 2 yil olcak mutahit iskan cikartmadi eve mahkemeye versekmi
tapulari aldik suya abone olamiyoruz bide internete. İskan olmadgi icin. Belediyeye gtmisti abimler en son noldu bilmiyorum hala bekliyoruzCanım benim babamında apartmanı var Beylikdüzü'nde o da yaşamıştı bu problemi su vs herşey sorundu. Tapuları alamıyordu. Ben belediye ile görüştüm tapuları aldım. Ama iskan hala sorundu belediye zorluk çıkardı. bir de kuzenim inşaat mühendisi aracı firmalar varmış onlarla bi şekilde çözüldü. Adli süreç uzun sürebilir belediye ile halletmeye çalışın bence
Tek elimin avucu demek istedim. Yani tepeleme yemiyordum ama öyle sayarak da hiç yemedim. Yani 10 taneden fazla yiyordum. Ama normalde 10 tane falan yeniliyor.sagol cnm fazlasi zarar diyolar bir avuc cok gelmezmiki
Bnde oyle yapiyim ozman 10 tane az geldi bana zaten cayinida icip snra posasini yiyolarmis ama kurusnu yemek hosuma gtti degisk tat:)Tek elimin avucu demek istedim. Yani tepeleme yemiyordum ama öyle sayarak da hiç yemedim. Yani 10 taneden fazla yiyordum. Ama normalde 10 tane falan yeniliyor.
Bu saatte yemedin dimi bunları :)Nescafe
Yarım galeta az peynir
Soda
Bu saate kadar tükettim bundan sonrası su
Yok 9 gibi en son sodayı içtim yazdım :)Bu saatte yemedin dimi bunları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?