- 9 Aralık 2014
- 118
- 16
aynen işime geldi solflex topazio o kadar yapay kibu mavi olmuş. haydaa. quartzoya nolmuş böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen işime geldi solflex topazio o kadar yapay kibu mavi olmuş. haydaa. quartzoya nolmuş böyle
merhabaaa kızlarrr solotica lenslerimin zamanı geldii şöyle açık mavimsi birşeyler istiyorumm yakın zamanda crystal alan var mıı ya da quartzooo
off. quartzo. işte bumudur budur. süpera.s.
bugün elime geçecek benimki deopuyorumnanaktan
kızlar bunlar da benim hidrocor mellerim
Çok doğal, yakışmışlar. Peki yakından da bu kadar doğallar mı acaba :)
evet aynen bu sekilde yakından da gercekten cok doğal duruyor ama benim bc ve dia değerlerime uymadığı icin rahat etmedi gözlerim yalnızca iki defa takabildim solotica kullanamayacağım icin cok üzgünümÇok doğal, yakışmışlar. Peki yakından da bu kadar doğallar mı acaba :)
buarada cok tesekkür ederim yakıstırdığınız icin:)Çok doğal, yakışmışlar. Peki yakından da bu kadar doğallar mı acaba :)
Ben göz çapı 8.6 olan 8.7 kullansa da sorun olmaz diye okumuştum bir yerlerde, taşma yapmıyor değil mi irisin dışından renk? Benim de göz çapım küçük 14.00 o yüzden soruyorum daevet aynen bu sekilde yakından da gercekten cok doğal duruyor ama benim bc ve dia değerlerime uymadığı icin rahat etmedi gözlerim yalnızca iki defa takabildim solotica kullanamayacağım icin cok üzgünüm
Rica ederim, gerçeklerbuarada cok tesekkür ederim yakıstırdığınız icin:)
Ben göz çapı 8.6 olan 8.7 kullansa da sorun olmaz diye okumuştum bir yerlerde, taşma yapmıyor değil mi irisin dışından renk? Benim de göz çapım küçük 14.00 o yüzden soruyorum da
Bende tasma yok benim de büyük tam tersi 14.50 benim rahatsızlık ondan mı acaba bilemedim soloticaların 14.20 cünkü
Son tavsiyem suni gözyaşı, lensle birlikte kullanılabileninden al ve damlat gözüne :)yarın da denicem son kez bakalım yine asırı rahatsız olcak mıyım olursam da 200 liram çöpe gitcek cok üzüldümbidahakine tam uyan lens alıcam artk
bunlar haresiz oluyor dimi? lens gibi durmuyo yakindan da öyle mi peki kaynasiyor mu gözleÖncelikle Bu net olmayan resimdeki kendi goz rengim kahve bile degil siyah! Eki Görüntüle 1369338 Merhabalar, 2 GÜN ONCE Arzu hanimdan soparis ettigim cristallerim buhun elime ulasti, daha önce mel denemistim ama kömür gözlerimi açip berrak bi yesil yapmaya yetmemisti.. solflex cristal kullanmistim o da mavi ve cok buyuk durmustu, başımı agritiyodu 5. Dakkadan sonra.. ben yesil istiyodum..Eki Görüntüle 1369334 Eki Görüntüle 1369334 ama bu hidrocor cristallerin ciktigini gorunce dayanamadim aldim. Size de göstereyim koyu gozlulere fikir versin dedim :) Arzu hamima cok tesekkurler!
güzel olmuş, güle güle kullanın. doğal bir duruşu varYeni Hidrocharme Ocre'lerim :) Ben ela gibi falan beklerken tam istediğim gibi grimsi durdu :) Çok beğendim. Sağ çok rahattı, yalnız solda biraz batma yaşadım, sol gözümde biraz kuruluk var ondan olabilir.