Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hidrocor serisi belirgin benim hidrocor mellerim gözlerim de koyu kahve üstelikçok belli olmuyor galiba bu markanın lensleri
cok tesekkür ederim canım yeni tanıstığım hic kimse anlamadı lens oldu asla belli olmuyor gercek göz gibi kullandığım en doğal lens cok cok memnunum doğallık konusunda cok da dikkat cekici belirgin rengi resimleri ekliyorumcok hos durmus bu hıdrocor meller minik patiler gorenler lens oldgunu anlıyolarmı pekı bıkac tane daha gunduz cekılmıs renmlerı atablrmsn acaba
bence hidrocor daha doğal harelilerden yandan falan cok cok doğal kendi gözüm gibi pure hazel kullandım resmini ekliyim en iyisi pure hazelin fikir olsun sanada memnun kaldın mı dersen sadece iki üc defa taktım gözlerim orta kahve hic acmadı rengini ama arkadaslarım beğeniyolardı cok doğal diyolardı bence doğallığı gözümün rengini pek değiştirmediği icindi:)bi fikrin var mı freshlook pure hazel lensı hakknda
bi fikrin var mı freshlook pure hazel lensı hakknda
bi önceki sayfanın sonunda:):)pure hazelin resmi gelmedi :S
gözlerin ela gibi sanki mel cok güzel olur bence ama baya acık duruyo haberin olsun acık yadırgarım diyorsan bi düsün derim benim gözlerim de seninki gibi rengi bendeki gibi durur sende de ben cok memnunum cok dikkat cekiyor acık olması daha da doğal yapıyor bence:)daha demın cektm aksam flashlı gündüz dahada acık kendı gözüm
rica ederim canım.melden memnun kalacağına eminim cok dikkat cekici ve cok cok doğal bi renk bende birde gri lens istiyorum sacımı siyah boyadım oyüzden arada gri takıcam freahlook gri nasıldı memnun muydun doğal mıydı?resmin var mıbaksana bu videodada baya acık gorunuyo mel ama tonu harika
daha büyük değil galiba canım freshlooktan bana büyük olmadıbenmde sacım siyah ama ben kendıme hc yakıstıramadm .. soyle soylıyım tonu cok acık bi gri ölü gbi duruyodum :) bıde benm gozlerıme ufak gelmıstı solatıcanınkı daha mı buyuk freshlooka göre ?