- 19 Ağustos 2013
- 6
- 0
dün kavuştuğum hidrocor ocrelerim :) pencerenin önünde, tam güneşe karşı çektiğim fotoda (soldaki) epey sarımsı durdular. lakin daha karanlık ortamda (sağdaki foto) kurşuni-yeşil duruyorlar. keşke hep sarımsı-bal rengi dursalar. (bu arada kaşlarımı uzatmaya çalışıyorum ve iğrenç görünmesin diye fotoları epey kesip biçtim, kusura bakmayın)
Eki Görüntüle 1214411 Eki Görüntüle 1214412
canım rica etsem soloticalarını nerden aldığını söyleyebilir misin uzun süredir bende cor ocre düşünüodumda sende de güzel durmuş bu arada güle güle kullan
Eki Görüntüle 1203402 Eki Görüntüle 1203403 merhaba kızlar, bunlarda bnm solflex cristallerrim yakında solflex topaziolarımı da ekleyeceğim hidrocor ice sipariş ettim ama çok kararsızım cor ice kullananlar varsa düşüncelerini öğrenebilir miyim ? teşekkürler
Eki Görüntüle 1242438 bu da solotica solflex cristallerim pupil boşluğu daha büyük
ben topaziolarımı arkdaşıma verdim gözlerim çok siyah oldğu için bnde küf yeşili durdu doğallık açısından kesinlikle topazio derim cristallerin pupil boşluğu çok büyük alttan kendi göz renginiz gözüküyor ve hoş olmuyor ama topazioda pek renk açmıyor ben şuan hidrocor ice kullanıyorum ve inanılmaz bebek mavisi bir duruşu var bknz:Eki Görüntüle 1242421
Çok teşekkür ederimmmmMerhaba maşallah cok yakışmış soflex serisimi nc mi taşma yada bombelik oldumu önceden rainbow giallo kullandım ama bcsi yüzünden cok yapay ve çamurlu duruyor gözlerin ne renk cok beğendim normalde cok cırtlak duruyor ama cok yakışmış
selam kızlar bugün öğleden sonra nc mellerim elime geçti ancak istediğim gibi elamsı durmadılar tam yeşil durdular isteyen olursa özelden ulaşsın bana ...Henüz bi günlük bile değiller ...
Aa istediğin gibi çıkmadı mıselam kızlar bugün öğleden sonra nc mellerim elime geçti ancak istediğim gibi elamsı durmadılar tam yeşil durdular isteyen olursa özelden ulaşsın bana ...Henüz bi günlük bile değiller ...
canım orta tonda bi yeşil ancak bende biraz opak durdu lens sendeki gibi tam kaynaşmadı gözlerimle nedenseAa istediğin gibi çıkmadı mı.nasıl bir yeşil peki? Fotoğraf ını ekler misin merak ettim?
Merhaba bayanlar quartzo 1.5 uzak olarak aldigim lenslerim gozume hicccc uymadi1 kere denedim bi daha takmadim bile bana hic uymadi (( su an fiyatini bilmesemde ben 200tlye yakin bir fiyattan almistim ama 100tlden satmayi dusunuyorum ilgilenenler mesaj atabilir bana fotograflari icin :)
Kızlar bende hidrocor azul aldım ve sonuç hiç istediğim gibi değilsatmayı düşünüyorum yada yeşil bir tonla değişim yapabilirim ilgilenen olursa...
Bu lensin renk ad markasi ne acaba cok begndim almayi dusunuyormda:)Canim bir kac once ben solotica quartzolarimi almistim. Ilk taktigimda aman allahim bu ne diyerek hemen geri cikardim. Alisik olmadigim icin rengi cok yapmacik ve acik geldi. Hatta satmak icin alici bile bulmustum ayni gun. Ama arkadaslarim cok dogal durdugunu soylemeleri uzerine tekrar kullaniyim dedim. Bir kac defa kullandiktan sonra vaz gecilmezlerim oldular. Smokey eyes ve gri goz fari ile cok guzel duruyorlar!
Yani demem o ki, biraz zaman ver, farkli makyaj stilleriyle dene ve hala begenmezsen ozaman satmayi dusun. Boyle cabuk karar verirsen hem parana yazik olur hemde belki aklinda kalir, acaba biraz daha kullansam guzel mi dururdu ki diye.
Benimkiler boyle, daha fazla resim gormek istersen instagramim da var daha fazlasi --> @chocolatevanillabt:
Sag ustte ki resim makyajsiz gozde, digerleri makyajli.
tatlım ne kadara aldın.. çok beğendim.