Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı arkadasların lenslerı ya küçük gelmiş, ya da yana bakınca kayıyor neden?
çok güzel durmuş benim gözlerime büyük geliyor soloticalar o yüzden bu cor seriyi alamıyorum taşıyor taşmasa kesin bunu tercih ederdim ben de.. güle güle kullanın ben çok beğendim
bazılarınınki çok kötü duruyor maalesef..böylemi diyorsun mesela
bazılarınınki çok kötü duruyor maalesef..
ben uzun yıllar kullandım. şuan kullanmıyorum. bence sende deneşu quartzo ne güzel hayatımda lens takmadım ama heveslendirir insanı :)
ben uzun yıllar kullandım. şuan kullanmıyorum. bence sende dene
ya bütün koyduğum resimlerim gitmiş. pehh
senı tanıyanlar dogal olarak lens oldugunu bılecektır yakısanı bulmak lazımya neden mavi yeşil enkli gözüm niye yok tarzı bir duruma düşmek istemiyorum Allah vermemiş bide belli olursa sahte olduğu üzülüürm
ya imageshack aslında. iyi bir siteden eklemiştim. ama gitmiş çoğu koyduğum resimevet ya ne konuya baksam images şekli var resimler yok herşey yok oluyor
senı tanıyanlar dogal olarak lens oldugunu bılecektır yakısanı bulmak lazım
ama eskısı gıbı artık lens deneyemıyorsun
ya imageshack aslında. iyi bir siteden eklemiştim. ama gitmiş çoğu koyduğum resim
Eki Görüntüle 1175806 Eki Görüntüle 1175807 Eki Görüntüle 1175808
Solotica quartzolarım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hareli ve haresiz durumu anlatan resim.. lens kabi rengine gore..kahve rengi gozde sari renk yesil yapar beyaz ise daha cok mavi durur.. burdan mantik yurutebiliriz kizlar..acik renk gozleri olan arkadaslarda hangi renk istiyorlarsa daha mavi ve yeesil duran lensleri almalilar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
harika durmus sizde:) ben de mel ile ocre arasında gidip geliyorum aradaki farkıda cözemedimdün kavuştuğum hidrocor ocrelerim :) pencerenin önünde, tam güneşe karşı çektiğim fotoda (soldaki) epey sarımsı durdular. lakin daha karanlık ortamda (sağdaki foto) kurşuni-yeşil duruyorlar. keşke hep sarımsı-bal rengi dursalar. (bu arada kaşlarımı uzatmaya çalışıyorum ve iğrenç görünmesin diye fotoları epey kesip biçtim, kusura bakmayın)
Eki Görüntüle 1214411 Eki Görüntüle 1214412
harika durmus sizde:) ben de mel ile ocre arasında gidip geliyorum aradaki farkıda cözemedim