Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de solflex natural colors topazio ve mel sipaiş ettim. Bir mavi bir yeşil olcem inşallah
Bende de sizdeki gibi güzel durur inşallah. Resimleri paylaşırım...
orta boşluğu biraz büyük ama gözle güzel kaynaşıyor yine en beğendiğim özelliği ise gözü daha iri göstermesi masum bi hawa weriyor sanki :9)Eki Görüntüle 1203404 Eki Görüntüle 1203406
orta boşluğu biraz büyük ama gözle güzel kaynaşıyor yine en beğendiğim özelliği ise gözü daha iri göstermesi masum bi hawa weriyor sanki :9)Eki Görüntüle 1203404 Eki Görüntüle 1203406
teşekkürler tatlım :))tarzınızı çok sevdim :)
Vamp bi havan var lenste çok yakışmış saç rengi falan bayıldım güle güle tak ☺️
[COLOR="#800080
"]sağol cnm :)) bu siteye yeni katıldım ve sürekli imaj değiştiren biri olarak diğer renkli lenslerimide en kısa zamanda yayınlayacağım umarm beğenirsniz tşekkürler :)) [/COLOR]
bu yıl sipariş ettim elimde olmaları 1 ay sürdü ama seviyorum bunları. Akşam oda içinde beyaz ışıkta çekildi.Eki Görüntüle 914869 Eki Görüntüle 914870
dün kavuştuğum hidrocor ocrelerim :) pencerenin önünde, tam güneşe karşı çektiğim fotoda (soldaki) epey sarımsı durdular. lakin daha karanlık ortamda (sağdaki foto) kurşuni-yeşil duruyorlar. keşke hep sarımsı-bal rengi dursalar. (bu arada kaşlarımı uzatmaya çalışıyorum ve iğrenç görünmesin diye fotoları epey kesip biçtim, kusura bakmayın)
Eki Görüntüle 1214411 Eki Görüntüle 1214412