merhaba ben de lens kullanmak ıstıyorum yardımcı olmussunuz arkadaslara bana da
yardımcı olursanız sevınırım kendı dogal goz rengımı yukluyorum sızden satın alabılırım solotıka ne onerırsenız sımdıden tesekkurler..Eki Görüntüle 460063 Eki Görüntüle 460064
Tesekkurler bakalim dusunuyorum simdilik;,ortadaki pupil bosluktan kendi goz rengim cok cirkin durmaz umarimçok koyu durmayacağını hafif aqua rengine doru gideceğini düşünüyorum bence hoş olur
çok koyu durmayacağını hafif aqua rengine doru gideceğini düşünüyorum bence hoş olur
Iyigunler bayanlar,
Ben forumda yeniyim, size nasil bir solotica onerirsiniz diye soracaktim. Ben yillardir, yani son 5-6 yildir sophistic kullaniyorum, memnunum da. Bende gri, yesil,mavi 3 tane var. Burda soloticalarla ilgili cok guzel seyler okudum, sophisticten daha dogal sanirim. Denemek istiyorum. Ama istedigim renk mavi-gri. Gercek goz rengim koyu kahve. Oyle cok canli bir mavi istemiyorum. Belli belirsiz mavi,vmavi-gri. Hangisini onerirsiniz?
ice veya grafite olabilir. azul çok belirgin bir mavi olduğu için istemezsiniz sanırım.
tesekkur ederım canım...solflex topazıo ıle yıllık topazıo arasındakı fark nedır bılıyomusunDenisde orta açık kahveler için soloticada net bir mavi yok tabiki topazio dışında.Ancak açık gözlerde Natural color ice hoş bir mavi tonu duruyor.bir arkadaş vardı gözü elamsıydı mesela charme azul harika durmuştu ben de pek hoş durmadı.Sana orta kahve gözümde charme azul ekleyeyim .Birde verde marine eklicem.Azulun tonunu orta ve koyu kahve gözde beğenmiyorum bidon mavisi duruyor.
Eki Görüntüle 469056
Eki Görüntüle 469057
bu da verde marine
Eki Görüntüle 469058
kızlar acık kahve göz rengine sahip olup cor ocre veya nc ocre kullanan varsa foto koyabilir mi?
Eki Görüntüle 473862 Eki Görüntüle 473863 Eki Görüntüle 473864
cnm benm gözler acık kahve bendekı durusu ocrenin
Tesekkurler bakalim dusunuyorum simdilik;,ortadaki pupil bosluktan kendi goz rengim cok cirkin durmaz umarim
bir de rainbow fantasyvlight green yada dark green nasilbolur acaba guzel bi yesil ortaya cikarmiki yada guzel bi maviyi heralde azul dan baska bi renkle yakalayamam sanirim ne dersiniz berry 31 cigim..
berry cım aldım topazıoyu:)gelınce fotomu eklıycem,yıllık ve solflex topazıo arasındakı farkı bılıyomusuntesekkur ederım canım...solflex topazıo ıle yıllık topazıo arasındakı fark nedır bılıyomusun
berry cım topazıo yu aldım:)yıllık ve solflex topazıo arasındakı farkıbılıyomusun..bu arada sana dort bı koldan msj attım:))çok koyu durmayacağını hafif aqua rengine doru gideceğini düşünüyorum bence hoş olur
canım bence kendı goz rengın lenslı halınden daha guzel..lens,gozlerının guzellıgını kapatmıs..ben mellerimle başlayayım.
nc mel balkonda güneşe karşı çektim
kendi gözüm
nc mel
Denisde orta açık kahveler için soloticada net bir mavi yok tabiki topazio dışında.Ancak açık gözlerde Natural color ice hoş bir mavi tonu duruyor.bir arkadaş vardı gözü elamsıydı mesela charme azul harika durmuştu ben de pek hoş durmadı.Sana orta kahve gözümde charme azul ekleyeyim .Birde verde marine eklicem.Azulun tonunu orta ve koyu kahve gözde beğenmiyorum bidon mavisi duruyor.
Eki Görüntüle 469056
Eki Görüntüle 469057
bu da verde marine
Eki Görüntüle 469058
cok ısterdım ama sıparısı vermıstım malesefffsadece aylık topazio daha ucuz.. :) o kadar. başka fark olduğunu sanmıyorum. arzu dan yeni aldım solflex topazioları. tekini açtım baktım, ama benim gözüme yakışmadı, rengi çok güzel ama, keşke daha büyük gösterebilseydi gözümü. ben o yüzden hareli charm serisinden deneyeceğim. bu teki açılmamış topazio lenslerimi de elden çıkarmayı düşünüyorum. 80 tl.ye. almak isterseniz burdan iletişime geçebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?