Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özellikle grafite rengini bgendim
ben de çok beğeniyorum özellikle hidrocor grafite :) sevgili CEREN arkadaşımız almıştı resim koyacaktı ama halaa koymadı hala beklemedeyim CEREN duyurulurr :))
canım cok yakışmış cok güzel göz yapın var kirpiklernde cok hoş ben yeni ser esmeralda sandım
melek quartzoyu göremedim ama topazio güzel durmus
fakat yeni seri daha hoş duracak eminim:)
cristal mi quartzo mu daha yeşilimsi?
bence kesınlıkle quartzo.
canım cristale direk yeşil demek mele quarzoya hatta esmeraldaya hakaret olur :) En yeşilimiz esmeralda bence daha sonra eski seri quartzo ( yeni seriler yalnız açık tabanlarda yeşile dönüyor yoksa gri mavi durdu bende ) cristal kapalı ortamlarda gri güneşte çooook hafif bi yeşilliği var ...Bende yeşil sevdalısıyım. Doğal olsun diyorsan mele de bakabilirsin. İddialı olsun diyorsan en yeşili esmeralda yeni seride süper yeşil.
hmm ben çok esmerimde,gözlerimde simsiyah mavi tonlar bende çok cırtlak durur diye düşünüyorum.tenimde esmer mavi yine parlar suratımda,en iyisi yeşilli tonlar
bugün esmeralda lenslerim geldiler solotica ne kadar rahatmış öğlen bi taktım geceye kadar gözümdeydiler hiç kayma yok resmen cuk oturdular renge gelince acıkcası cart durur diye cok korkuyodum eski seri quartzoya benzettm ben cart yeşil değil..hatta erkek arkadaşım da gözlerin ne güzel parlıyo dedi b&l dan sonra solotica cok harika oldu burada yazan arkadaşlara ve özelliklede VETMANcığıma cook tesekkürlerr
canım anladım sağol,gözüm simsiyah ama açarmı?,cristal daha doğal duruyor demişsin bide,kafam karıştı:26:
bugün esmeralda lenslerim geldiler solotica ne kadar rahatmış öğlen bi taktım geceye kadar gözümdeydiler hiç kayma yok resmen cuk oturdular renge gelince acıkcası cart durur diye cok korkuyodum eski seri quartzoya benzettm ben cart yeşil değil..hatta erkek arkadaşım da gözlerin ne güzel parlıyo dedi b&l dan sonra solotica cok harika oldu burada yazan arkadaşlara ve özelliklede VETMANcığıma cook tesekkürlerr