- 12 Ekim 2010
- 37
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende naturalcolors serisinden almak istiyorum ince hareliler daha doğal duruyor gibi geldi,bunlarda fiyat nedir acaba özelden yazabilirmi bilen varsa?
sağol vetmancım seçmiş en güzel meli göndermişsina.s.
Bencede icemint canım. Mavi gri istemişsin. Cristalde su yeşilliği var. Mavi istediysen ve gündüz kullanacaksan ice ya da icemint.Aslında yeni seri quartzo bile önerebilirim. Bildiğin mavi gri pupili de eskisi kadar dar değil. Bende var fotoları :)
Selam brchngcr, benim gozlerim de seninkisi gibi koyu kahverengi, yeni seri quartzo almayi dusunuyorum ama emin olamadim, senin resimlerine bakabilir miyim acaba?:Saruboceq:
canım ekledim seni albümden bakabilirsin.
Hmm, baktim, acikcasi sen de yeni quartzoyu da begendim, senin sac ve ten rengine yakismis :) Masallah cok da guzelsin Gene de eskisi daha hos gorunuyor sanki, yalniz yenisi de zamanla acilir demisti bana Vetman. Sahsen ben esmer oldugum icin mavi tonlarinin bende soguk duracagini dusunuyorum o yuzden hidrocor mel siparis ettim, gelince ben de resmini koyarim artik
Başlığın hayırlı olsun harika okpetecim bende koyu kahverengi gözümde n.c mel fotosu yüklüyorum:),
hatta bütün lens resimlerimi yüklüyeyim arkadaşlara fikiri verir.