Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rewend natural colours melde çok doğal hıdrocor melde eğer gözlerin ela ise ve biraz daha büyük görünmesini istersen nacizane tavsiyem natural colours mel rengi ince bir hare olması lensde gözü olduğundan büyük gösteriyor :)Birde ela gözde özellikle n.c mel daha hoş duruyor göz tabanın açık olduğu için hıdrocor mel sende çok açık durabilir canım benim gözüm bile koyu kahverengi o kadar açtı :)
Sorma vetmancım benim tek sorunum :) benim quartzoları gözüm kabul etmiyor. Süresi bitmiş olabilir mi? Nisanda açılmıştı..naptıysam takamadım dün
Vetman lens icin karar vermeye calisiyorum, aslinda n.c. quartzoya kesin karar vermistim ama bu yazdigin kafami karistirdi.Benim gozlerim siyaha yakin kahve, senin sitendeki bilgilerde natural colors serisinin en koyu gozleri bile actigi yaziyor ama sen burada hidrocor daha cok aciyor demissin,kafam karisti,yardimci olabilirmisin lutfen? :)
kızlar selam doğal göz rengim bu mel dediğiniz renkten yani ela gibi koyu yeşil ama ben daha önce bousch lomb star colors serisinden gri rengi kullanıyordum masmavi duruyordu,şimdi solotica filan dedi optikçi,dahada doğal duruyor dedi sizde yazmışsınız merak ettim okudum forumu ama işin içinden çıkamadım açıkçası,topazio filan bunları çeşidimi yoksa renklerimi? birde fiyatlar nasıldır her optikten guvenle alabilirmiyim?
Burcu nasıl oluyor tatlım takamıyormusun benimde mayısda açıldı sanırım ?
mavi mavi tatlım bu nasıl quartzo hatta masmavi
vetman cımm şu eski cibanın elegancelerinden bulmamız imkansızmıı ??
keşke bulabilsek ..
bu yeni çıkanlarla arasında bence baya fark var o dışındaki haresi neden yamuk öyle =(
normaldede öylemii ..
Uploaded with ImageShack.us
pufff çok güzel olmuş yaa