Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpper olmuş quartzolarınn phicim :)
güle güle kullan çok doğal duruyor değilmi?
sevgili okypetenin quartzoları açık kahve bal rengi gözde quartzo yeni seri 2-3 ay oldu..solüsyonda açıldı
phi ben resimleri göremedimm
okyde cok güzel durmus yeni seri mavimsi değilmiydi
nasıl böyle yeserdiki fisfisfis
phi bayıldım quartzonun sende durusuna cok yakısmıs güle güle kullan keske bende de böyle olsa:sinifsinif:
Phi canım beğenmene çok sevindim. Ben lensleri bir gün bile takamadım valla. Güle güle kullan. Çok ta güzel olmuş demek tabandan kaynaklanıyor ton farklılığı.Benim gözlerim çok koyu kahve.Sende daha yeşilimsi durmuş.
tenk yu opuyorumnanaktan göz rengin açıksa durabilir canım böle..
sağol canım evet senin fotolara baktım mavi gri durmuş. tabanla alakalı kesin çünkü okyptede de yeni seri yeşil durdu onun tabanı da açık bakalım birazda solüsyonla rengini açabilirsem daha iyi olacak gibi a.s bi de nc mel alıcam heralde en doğal duran lens o CADIARZU
Gözlerin çok açıksa sende nc mel sarımsı durabilir.Bende yağ yeşili duruyordu çok doğal bir renk kimse lens taktığımı anlamıyordu. Cristallerimde öyle onlarda su yeşili gri quartzonun naturel duruşlu olanı . bugüne kadar denediğim ve en doğal duran 2.renk.
Denef sen çok açık dediğin için ben n.c önerdim senin tabanın açık teninde beyaz yeni seri charm mellerde açar senin gözünü ama sarımsı duracağını sanmıyorum hatta meller elamsı tabanda çok daha hoş duruor bize göre:)senin tabanın okpeteyle çok yakın denef onda nasıl durdusa n.c meller sendede ona yakın durur ..
vetmancım ben denefin gözlerini yeşil sandım ondan öyle yazdım.Neden bilmem öyle kalmış aklımda.
Bilerek isteyerek değil banlandı kızlar(