Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar siteye yeni üye oldum birşey merak ediyorum benim gözlerimin rengi koyu kahverengi saçlarım siyah ama güneşte bazen kahverengi-bakır arası bi ton oluyo aralarda ve buğday tenliyim ... solotica'nın mel rengini almaya karar verdim ama hidrocor mu hidrocharm mı yoksa naturel colors'ın mı mel rengini alacağıma karar veremiyorum lensin gözümde çok doğal durmasını istiyorum yani bakanlar lens olduğunu anlamamalı bazı mel kullanan arkadaşlarda çok doğal durmuş bnde öle istiyorum yani aslında beren saat'in göz rengi gibi olsa süper olur sizden yardımlarınızı bekliyorum lütfen seçmemde yardımcı olun annemden çok zor izin aldım biraz pahalı olduğu için bidaha alamam bu yüzden bnde en doğal duracak olan mel çeşidini seçmem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ACİL yorumlarınızı bekliyorum sevgiler ...
canım eğer gözlerin koyuysa cor ve n.c serisi gözlerini daha çok açacaktır.COR mel ve n.c mel sende yağ yeşili charm mel asker yeşili duracaktır.Eğer mail adresime fotoğrafını gönderebilirsen nacizane fikrimide söyleyebilirim sana hangi melin yakışacağı hususunda:)
Vetmancım muhteşem durmuş ben sana bu tonları çok yakıştırıyorum bu lensdede dediğin gibi bariz bi açılma var ellerine kollarına gözlerine sağlık bilgilendirdiğin için ya böyle güzel bi göz olamaz bayıldım ya
ama şunuda söylüyüm natural touch baby blue'ları beğenmedim ben sanırım beyaz tenli olduğundan birazda olmamış kızma bana olurmu bilmiyorumkismile
Burcucum natural touch babybluelarım
Buda paris hiltonda duruşu bendede fena durmamış değilmi:))))